skip to Main Content

Op zoek naar een sportschool in Kaatsheuvel?

Ben je op zoek naar een sportschool in Kaatsheuvel? Die zijn er verschillende, zowel in het centrum van Kaatsheuvel als dicht daarbuiten. Ze zijn stuk voor stuk heel gezellig en professioneel, maar hebben allemaal hun eigen karakter. Vanuit Kaatsheuvel ben je er in enkele minuten op de fiets bij de sportschool. Ook vanuit de regio ben je er zo. Met de auto: afslag Kaatsheuvel en je bent er in enkele minuten.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Family Fit Healthcenter

Poolsestraat 14
Meer info

PIT Fitness

Anton Pieckplein 5A
Meer info

Verscheidenheid aan apparaten en vele vormen van fitnesstraining

Goed in je lijf zitten is erg belangrijk. Lichamelijke gezondheid is een goede basis voor geestelijke gezondheid en andersom. Niet verkeerd dus om daar aan te werken. Ieder mens heeft echter zijn of haar eigen behoeften en wensen. Daarom is het fijn dat iedere sportschool in Kaatsheuvel haar eigen maatwerk kan leveren. De variatie is enorm: ‘gewone’ fitness, yoga, crosstraining, kinesis training, bootcamp, circuit training, cardiofitness, de Milon Cirkel, enzovoort. Voor alle vormen is specialistische apparatuur aanwezig. Het modernste van het modernste en allemaal goed onderhouden. Naast de apparatuur zijn er ook audiovisuele hulpmiddelen om je te stimuleren. Na het sporten is het mogelijk om je lekker te douchen, zodat je nog fitter weer thuis komt of op je werk.

De sportschool in Kaatsheuvel biedt maatwerk

In Kaatsheuvel vind je gegarandeerd een sportschool die helemaal bij jou past. Dus als je op een plezierige manier wilt werken aan je lichaam en dus ook aan je fitte geest, dan vind je vast en zeker een hele fijne sportschool in Kaatsheuvel. Ga je voor krachttraining, voor je lenigheid, je balans of voor een mix? Wil je als individu sporten en trainen of met een groep? Als individu kun je natuurlijk ook bij een groep aansluiten. Veel mensen vinden dat gezelliger en motiverender om te doen. Strikt individuele begeleiding zoals personal training kan ook.

Het kan ook zijn dat je specifieke doelen hebt. Gewichtsafname, een mooier postuur op een of meer plaatsen, meer kracht in rug, armen of benen, fiets- of loopconditie verbeteren. Ook daar zijn mooie programma’s voor bij de sportschool in Kaatsheuvel. Bij lichamelijke klachten of voor revaluatie kan bijvoorbeeld een fysiotherapeut die gevestigd is in de sportschool aanvullende hulp bieden. Alles onder één dak!

Het is ook leuk om de combinatie tussen sport en muziek te proberen. Van peuterdans tot streetdance, hiphop, ballet en jazzdance… het is er allemaal. Vooral kinderen vinden dit helemaal top! Al voor vanaf 2 jaar is er aanbod. Spelenderwijs wordt er op een leuke manier het dansen geleerd. Ze zijn daarbij supertrots als ze iets geleerd hebben, wat de ouders en opa’s en oma’s regelmatig voorgeschoteld krijgen. Onderwijl worden hun lichamelijke vaardigheden en conditie enorm verbeterd. Met name de lichaamshouding, het ritmegevoel en de motoriek ontwikkelen zich perfect op deze wijze. Een betere basis voor een gezond volwassen lichaam is er niet. Gun je kind een goed lijf in het verdere leven en probeer het eens…

Proeflessen en informatie

Ga eens langs bij een van de sportscholen in Kaatsheuvel, kijk eens rond, vraag om informatie of volg proeflessen. Je zult versteld staan hoe leuk het is voor je kind en/of voor jezelf. Zet even op een rijtje wat je belangrijk vindt en de instructeur, voorlichter, trainer of coach geeft je een passend advies. In de sportscholen kun je overdag en in de avonden terecht. Ook in het weekend kun je terecht bij de sportschool in Kaatsheuvel. Kies de tijd die in jouw agenda past.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen