skip to Main Content

Eten afhalen in Kaatsheuvel

Take away’s zijn er volop in Kaatsheuvel, dus als je eten wilt afhalen in Kaatsheuvel kun je op veel plaatsen terecht. Van oudsher zijn er een behoorlijk aantal cafetaria’s, maar ook zij hebben hun eigen karakter en specialiteiten. Er zijn ook Turkse, Italiaanse, Griekse en Chinees/Indische zaken waar je heerlijke gerechten kunt bestellen en afhalen. In Kaatsheuvel slaag je vast en zeker.

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

Mykonos

Gasthuisstraat 53
Meer info

ICHI

Marktstraat 1
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Cafetaria Holle Bolle Gijs

Poolsestraat 6
Meer info

Mevlana Pizza & Döner

Poolsestraat 8A
Meer info

De Parel van Azië

Hoofdstraat 36A
Meer info

Restaria het Friethuys

Gasthuisstraat 1
Meer info

Bistro de Leckernij

Gasthuisstraat 5
Meer info

Domino’s

Anton Pieckplein 117b
Meer info

Bij Anton

Anton Peckplein 2
Meer info

Bakker Bart

Hoofdpoort 12
Meer info

Een lekker frietje afhalen in Kaatsheuvel? Heerlijk!

Het is behalve lekker gemakkelijk ook nogal lekker als je een frietje gaat afhalen in Kaatsheuvel. Even een telefoontje, een online bestelling bij een van de cafetaria’s of er gewoon spontaan even langs gaan en je krijgt de heerlijkste snacks, frietjes, salades, schotels en alles wat er te koop kan zijn in deze branche. Ze hebben ook vaak themadagen, waarop je voor een nog mooiere prijs een nog heerlijker gerecht krijgt voorgeschoteld. Bij een aantal van de cafetaria’s staat duurzaamheid en gezondheid bovenaan. Ze kunnen jou precies vertellen waar de producten vandaan komen en hoe ze worden bereid. Wel zo vertrouwd toch? Weer een goede reden om op zijn tijd heerlijk eten te gaan afhalen in Kaatsheuvel. En wil je het niet meer naar huis nemen? Het is er ook heel gezellig zitten hoor!

Eethuizen in Kaatsheuvel

Ook voor een heerlijke döner, Turkse pizza’s en andere Turkse gerechten kun je terecht in Kaatsheuvel. Er zijn een aantal hele goede eethuizen waar je heerlijk eten kan afhalen in Kaatsheuvel. De bekende kapsalons, broodje shoarma of hawaï, schotels op basis van kip of hamburgers, het is allemaal even lekker. En als je met een groep bent, dan kun je voor meerdere personen schotels kopen. Op de menukaart vind je ook heerlijke salades, lekker fris en vers. Het is verstandig om je te laten adviseren door het personeel. Ze helpen je graag. Ook bij de eethuizen is het heerlijk zitten in een relaxte omgeving. Laat je gewoon eens lekker verwennen; je gaat er geen spijt van krijgen.

Eten afhalen bij speciaalzaken in Kaatsheuvel

Er zijn ook enkele speciaalzaken waar je eten kan afhalen in Kaatsheuvel. Denk daarbij aan pizzeria’s, een Grieks restaurant en een visspeciaalzaak. Het is allemaal even bijzonder en lekker. De pizzeria is van een landelijke keten; ze hebben een uitgebreide keuze en de kwaliteit is heel goed en constant. Behalve de echte Italiaanse pizza’s kun je er ook gaan voor de Amerikaanse. Maar net zo goed voor kipgerechten, speciale broodjes, kipsnacks, et cetera. Bij het Griekse restaurant kun je natuurlijk heerlijk eten, maar dezelfde gerechten kun je ook afhalen bij de Griek in Kaatsheuvel. De visspeciaalzaak is een verhaal apart. Je kunt er terecht voor heerlijke poké bowls en dim-sum, maar ook voor een haring, kibbeling of lekkerbek.

Als laatste de Chinees-Indische restaurants. Daar hebben we er twee van in Kaatsheuvel en ze hebben allebei hun specialiteiten. Het is bijzonder om dit eens te gaan ontdekken. Je zult versteld staat van de verschillen in bereiding, maar ook van de uitzonderlijk goede kwaliteit die ze leveren. Al bij al kun je dus heel veel gerechten afhalen in Kaatsheuvel. Geniet er van!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen