skip to Main Content

Allround dierenwinkel in Kaatsheuvel

De dierenwinkel in Kaatsheuvel is een zeer complete winkel op het gebied van huisdieren en huisdierbenodigdheden. Je vindt daar alles voor je hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, terraria, vijver en aquarium. Maar dat is nog lang niet alles! Er zijn veel extra services in de winkel en goed getraind personeel, om je zoveel mogelijk te ondersteunen en te adviseren over alle zaken rondom je (huis)dier.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Dierenspeciaalzaak in Kaatsheuvel

Voor een enorm aanbod aan benodigdheden en alles voor de zorg van dieren, zit je goed bij dé dierenspeciaalzaak van Kaatsheuvel. Zo is er een eigen dierenkliniek waar de deskundige dierenartsen je helpen met al je vragen over de gezondheid van je huisdier. De medewerkers in de winkel zijn overigens professioneel getraind en kunnen de meeste vragen beantwoorden en je waardevolle tips geven. Of je nu een hond of kat hebt, zangvogels houdt, een aquarium bezit of een konijn als gezinslid hebt – bij dierenwinkel Kaatsheuvel vind je hoogwaardig voer en goedgekeurde accessoires voor ieder huisdier. Naast dit ruime assortiment zijn er wekelijks interessante aanbiedingen. Ben je overweldigd door het grote aanbod? Vraag dan hulp aan een van de medewerkers, zij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld bij het maken van een geschikte keuze uit de brede selectie hondenvoer. Vraag om advies om tot de beste keuze te komen voor hondenbrokken of natvoeding voor jouw viervoeter. Mochten zij er niet uitkomen, dan is er altijd nog het deskundige advies van de in-huis dierenkliniek. Wel zo handig.

Groot assortiment aan dierenbenodigdheden

Naast een goede verzorging zijn ook de juiste dierenbenodigdheden erg belangrijk. Shoppen voor je huisdier is in Kaatsheuvel een echte belevenis. Zo is er een uitgebreid assortiment voor het inrichten van een aquarium, wordt de hamsterkooi een feest met alle sprint- en klimattributen en zal je kat in zijn sas zijn met een nieuwe krabpaal. Daarnaast vind je er de mooiste hondenspullen en – accessoires. Een zachte hondenmand, een stevige halsband en een slijtvaste hondenriem behoren allemaal tot de basisuitrusting. Een goede riem is onmisbaar, zeker als jullie houden van lange wandelingen in de bossen, bijvoorbeeld in de Drunense Duinen. Maar je bent ook aan het juiste adres voor onder andere een exclusief hondenkussen, trainingsmaterialen, speeltjes, een hondenbuggy of zelfs een spetterende honden outfit! Rust je hond uit met alles wat hij nodig heeft voor een heerlijk hondenleven. Om de service compleet te maken, vind je daarnaast een eigen trimsalon in de dierenspeciaalzaak in Kaatsheuvel. Met een knappe coupe komen de viervoeters geknipt en gewassen weer naar buiten. Bovendien is er een super praktische dogwash cabine, zoveel handiger dan thuis je hond wassen! Probeer het een keer en je wil vast nooit meer anders!

Van aquarium tot paardenbenodigdheden

Kattenliefhebbers hebben ook de keuze uit een breed assortiment kattenvoer, zodat je gegarandeerd voeding aanschaft dat perfect is afgestemd op de levensstijl en behoeften van jouw kat. Of ben jij misschien het trotse baasje van een vogel, knaagdier of paard? Ook voor hen vind je een goede selectie van voedsel, snacks, verzorgingsproducten en accessoires. Is het een droom van het gezin om een vogel, konijn, cavia of hamster aan te schaffen? Bekijk dan deze diertjes in de speciale kooien. Vraag een medewerker om advies voordat je tot aanschaf overgaat. Tot slot zijn we er tevens voor de aquariumfans, een mooi aquarium met kleurrijke tropische vissen is sinds jaar en dag de favoriete hobby van veel mensen. Je vindt hier aquaria, visvoer en alle benodigdheden voor decoratie en techniek. Breng eens een bezoek aan de dierenwinkel in Kaatsheuvel en verras jouw trouwe huisdier met alle onmisbare benodigdheden, lekker voer en grappige speeltjes!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen