skip to Main Content

Schoonheidssalon in Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist of een schoonheidssalon in Kaatsheuvel? Dan heb je dat zo gevonden. Er is veel keus op het gebied van gezondheid en verzorging in Kaatsheuvel. Dus je vindt behalve praktijken voor massage of een kapper ook de schoonheidssalon in Kaatsheuvel die bij jou past.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

L’ Esprit du Coeur

Peperstraat 24
Meer info

Het is leuk en gezond om er goed uit te zien

Een bezoek aan een schoonheidssalon is altijd leuk. Het is heerlijk om je lekker te laten behandelen door jouw vertrouwde schoonheidsspecialist. De schoonheidsspecialist kent jouw wensen en kent jouw gezicht en huid en weet gegarandeerd te bereiken dat je tevreden bent. Je zelfvertrouwen krijgt er zeker een boost van. Het is ook hartstikke leuk als je omgeving complimenten maakt dat je er leuk en goed uitziet! Dus…laat je eens verwennen door de schoonheidsspecialist in Kaatsheuvel. Jouw schoonheidssalon is vast en zeker vlak om de hoek in Kaatsheuvel. Neem de fiets en je bent er zo!

Verschillende soorten verzorging bij de schoonheidsspecialist in Kaatsheuvel

Als je je verdiept in de wereld van schoonheidsspecialisten, dan gaat er meer dan één wereld voor je open. Er zit een enorme kennis in deze branche. Om klanten, cliënten, patiënten verantwoord te kunnen en mogen helpen is een gedegen opleiding nodig, zowel een basisopleiding als gespecialiseerde opleidingen. In de schoonheidssalon kun je immer terecht voor uiteenlopende behandelingen en advies. Voor je haar, wimpers, nagels, make-up (permanent of niet), voor huidverzorging en – behandeling of bijvoorbeeld voor je wenkbrauwen. Al deze behandelingen kennen hun specialisme. Op het moment dat je problemen ondervindt of ongemak hebt, dan is het goed om naar een deskundig schoonheidsspecialist in Kaatsheuvel te gaan die vervolgens eens goed kijkt hoe jouw huid, haren of nagels er voor staan. Pas daarna kan een behandelplan worden gemaakt dat bij jou past. Dit hoeft overigens niet altijd heel intensief en langdurig te zijn. Soms is na het oplossen van het probleem een enkel bezoekje per jaar of maand voldoende. Samen met een goed product, levensstijl of de juiste voeding kom je vaak al heel ver.

Je huid is een vitaal orgaan

Wist je dat je huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam? In totaal weegt ‘de jas’ van een volwassen persoon tussen 15 en 20 kg en is 1,5 tot 2 vierkante meter groot in oppervlakte. Behalve dat heeft de huid veel functies. Het is een belangrijk zintuig. De huid voelt koude en warmte en geeft via de zenuwen een signaal als er gevaar is. Hitte of extreme koude worden gesignaleerd en gereguleerd. Vloeistoffen of gassen van binnen naar buiten en andersom worden van elkaar gescheiden en via de huid worden bijvoorbeeld afvalproducten afgevoerd. Een van de functies van de huid is de bescherming tegen uv-straling. In combinatie met uv-straling gaat er vaak wat fout met de huid. Met vervelende gevolgen. De schoonheidsspecialist weet je hier prima te adviseren.

De schoonheidssalon in Kaatsheuvel helpt je met een soepele en gezonde huid

Met het ouder worden van de huid is de huid gebaad bij wat extra hulp van de schoonheidsspecialist. Althans als je wilt dat jouw huid er goed en jong uit blijft zien. De schoonheidsspecialist verzorgt je huid en helpt je bij een goed voedingsadvies. Je voedingspatroon moet voldoende gebalanceerd zijn. Ook je levenspatroon moet gezond zijn. Laat je dus adviseren voor een gezonde huid, gelaatskleur en uitstraling. Je wordt er vast en zeker blij van en dat zie je…

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen