skip to Main Content

Trouwlocatie in Kaatsheuvel

Trouwen wil je eigenlijk maar één keer doen en dan wil je dat goed doen! Dat neemt niet weg dat het leven soms anders loopt dan dat je in gedachten had. Dus ga je voor de tweede of derde keer trouwen… ook dan is het belangrijk om er jouw onvergetelijke dag van te maken. Aan mooie trouwlocaties is in Kaatsheuvel geen gebrek. Zowel binnen als buiten het centrum van Kaatsheuvel zijn een aantal leuke trouwlocaties.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Daarom wil je trouwen in Kaatsheuvel

Als je gaat trouwen in Kaatsheuvel zijn er veel mogelijkheden. Zeker ook als je het een en ander wilt combineren. Vaak is dat met een spetterend feest. Je kunt al snel een locatie vinden tussen 20 en wel 500 personen. Dus je loopt niet zomaar vast als je gaat trouwen in Kaatsheuvel!

Bij de trouwlocatie in Kaatsheuvel zelf zijn ook vaak goede mogelijkheden voor lunch of diner. Mocht je daar echter in af willen wijken, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Op loopafstand of met een korte rit ben je zo in een mooi en goed restaurant, om ook dat stukje van je trouwdag fantastisch te laten verlopen. De plechtigheid zelf kan in Kaatsheuvel. Natuurlijk op het gemeentehuis zelf; het Klavier, maar je kan ook op 4 andere locaties in Kaatsheuvel trouwen. Nog eens 3 locaties in Loon op Zand en een locatie in De Moer. In totaal zijn er dus 9 mooie trouwlocaties in de gemeente Loon op Zand. Je kunt dus alle kanten op. Ga er gewoon heen, neem contact op en je eerste stap naar jouw super trouwfeest is gemaakt!

De trouwlocatie in Kaatsheuvel maakt jouw trouwdag onvergetelijk

De trouwlocatie gaat jouw – beter gezegd JULLIE – herinneringen mede bepalen. Zoek dus een trouwlocatie in Kaatsheuvel die bij je past. Succes is dan gegarandeerd!

Er zijn veel mogelijkheden in Kaatsheuvel en de gemeente Loon op Zand om een keuze te maken. Wil je in een dorpse omgeving? Zoek je liever de natuur op? Wil je er een beetje tussenin zitten? Het kan allemaal hoor! Jullie vinden de trouwlocatie van jullie dromen in Kaatsheuvel. Er zijn ook een aantal Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS), maar liefst 9 bevlogen mannen en vrouwen. Met heel veel passie willen ze jullie te woord staan en een beetje ‘graven’ in jullie persoonlijkheden, jullie motivatie om te trouwen en hoe het zo gekomen is, dat jullie elkaar hebben gevonden. Ze zijn er allemaal goed in om ook van het formele deel iets heel bijzonders te maken. Een actuele lijst met BABS-en is te vinden op de gemeentelijke website.

Dat geldt overigens niet alleen als trouwlocatie. Als jullie kiezen voor geregistreerd partnerschap, dan kan dat ook hoor!

Trouwlocatie in Kaatsheuvel makkelijk te regelen

Op het gemeentehuis, dat in Het Klavier is gevestigd, is de trouwzaal de raadszaal. Leuk om te weten: de achterwand is de originele mooie achterwand van de trouwzaal in het voormalige gemeentehuis. Misschien sta je voor dezelfde wand als dat jouw of jullie ouders vroeger stonden toen zij trouwden?

Kon je in vroegere tijden alleen maar in een gemeentehuis trouwen, dat is voorbije tijd. Het is eenvoudig om formeel, ‘voor de wet’ een externe trouwlocatie in Kaatsheuvel te regelen.

 • Bel met de trouwlocatie in Kaatsheuvel naar jouw keuze / partnerschap registeren
 • De locatie meldt bij de gemeente uw trouwdatum/ datum registratie partnerschap
 • U ontvangt per post:
  • bevestiging van de trouwdatum/ datum registratie partnerschap
  • meldingsformulieren voor ondertrouw
 • Stuur de meldingsformulieren ingevuld, voorzien van bijlagen en ondertekend naar de gemeente: postbus 7, 5170 AA in Kaatsheuvel.
 • Alles wissen
 • Alles wissen
 • Alles wissen
 • Alles wissen
 • Alles wissen
 • Alles wissen