skip to Main Content

Drogist Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een drogist in Kaatsheuvel? De twee bekendste ketens zijn present in centrum Kaatsheuvel. Daarnaast zijn er ook goede apotheken in Kaatsheuvel die drogisterij artikelen verkopen. Voor een paracetamol en een hoestdrankje kun je bij zowel de apotheek als de drogist in Kaatsheuvel terecht.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Kruidvat

Hoofdpoort 15
Meer info

Apotheek de Koning

Anton Pieckplein 5
Meer info

Voor goed advies kun je terecht bij de drogist in Kaatsheuvel

Sommige medicijnen kun je overal kopen. Tot in de supermarkt toe. Toch is het verstandig om niet zonder de juiste voorkennis medicijnen in te nemen of toe te passen. Bij klachten is het gewoon beter om advies te vragen. Dit kan zowel bij de apotheek als bij de drogist in Kaatsheuvel. De drogist is goed opgeleid en de drogist weet wanneer je welk medicijn moet gebruiken bij welk gewenst effect of bij welke kwaal. Een van de kwaliteiten van de drogist is ook dat hij/zij weet waar de kennis ophoudt en wanneer het beter is om bij de huisarts of specialist om goede raad te vragen. De medicijnen en hulpmiddeltjes bij de apotheek zijn zonder recept van de huisarts of specialist verkrijgbaar. Mocht je gewoon wat ondersteuning nodig hebben voor jouw gevoel; loop even bij de drogist in Kaatsheuvel binnen en vraag om advies. Zeker weten dat je geïnspireerd wordt door het deskundige personeel.

Let wel op bij regulier gebruik van kruidengeneesmiddelen of andere zelfzorgmiddelen dat je het doorgeeft aan je huisarts en apotheek. Zo komt het in het medicatieoverzicht; belangrijk voor een compleet overzicht. Je huisarts, de drogist of apotheker kunnen je ook wijzen op zogenoemde wisselwerking met andere medicijnen. Dus ben daar alert op.

Grote verscheidenheid aan producten bij de drogisterij in Kaatsheuvel

Het assortiment is zeer uitgebreid bij een van de drogisterijen in Kaatsheuvel. Als het om gezondheidsproducten gaat is er uitgebreid keuze uit zelfzorgproducten, vitamines, sport ondersteunende middelen, huidverzorging en hygiëneartikelen. Dus of het nu om een griepje, verkoudheid , spieren, voedingssupplementen, mondkapjes, pleisters of een thermometer gaat… het is allemaal te koop in de drogisterij. Vooral ook homeopathische middelen, die doorgaans vallen onder de zelfzorgmedicijnen, zijn te koop bij de drogist. Een recept van huisarts of specialist van het ziekenhuis is dus niet nodig.

Ook voor de prijs is het vaak gunstiger om bij de drogisterij te kopen

Bij een aantal door de huisarts voorgeschreven geneesmiddelen zijn vaak goede alternatieven bij de drogist te koop. Zeker als je nog ruimte hebt in je eigen risico-budget dan kan je geld besparen door aan de huisarts te vragen of er niet een zelfzorgmiddel goed genoeg is. Dit kan zomaar het geval zijn en dan kan je voor hetzelfde effect toch geld besparen.

Ook voor een leuk cadeautje kun je bij de drogisterij in Kaatsheuvel terecht

Voor een leuk cadeautje is het altijd gezellig om bij een drogisterij in Kaatsheuvel binnen te lopen. Een lekker geurtje, iets voor in je haar, een bad- of douchegel of accessoires voor haar of in bad… je kunt het niet bedenken of de drogist maakt met jou de jarige heel erg blij. En als je echt een twijfelaar bent, dan koop je toch een cadeaubon van de drogist! Of een pakketje met verschillende verzorgingsproducten. Zeker weten dat die goed terecht komt!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen