skip to Main Content

Slager Kaatsheuvel

Het slagersvak is een ambacht. Het lijkt misschien uitgestorven, maar dat is niet het geval in Kaatsheuvel. In Kaatsheuvel vind je de échte slager. Historisch gezien doen de slagers het goed in Kaatsheuvel. De cultuur in Kaatsheuvel is zodanig dat het budget allereerst uitgegeven werd aan goed eten. Daarna kwam de rest pas aan de beurt. Daarom zijn er in Kaatsheuvel nog steeds een aantal echt bakkers en slagers. Ben je op zoek naar een heerlijk stukje vlees of beleg voor je boterham. Aarzel niet en laat je adviseren en verwennen door de slager in Kaatsheuvel. De prijs is soms wat hoger, maar dat proef je er absoluut aan af!

Vakmanschap: en dat proef je!

Het ene stukje vlees is het andere niet. Dat weten we natuurlijk best. Behalve hoe je het klaar maakt, is het ook belangrijk of het stukje vlees van goede kwaliteit is. Of het nu om een gehaktbal gaat of om een stukje biefstuk, daar zit heel veel verschil in. Behalve de pure eenvoudige producten maakt de slager in Kaatsheuvel ook zijn eigen producten. Een samenstelling van verschillende vleessoorten, daar kruiden of marinades aan toegevoegd kunnen verrassende en overheerlijke vleesproducten opleveren. Er zit veel ervaring en vakmanschap in dat stukje vlees en als je het advies opvolgt van de slager hoe je het goed moet bereiden, dan is het dubbel genieten in eigen keuken… lekker toch?

Slager in centrum Kaatsheuvel of bij je thuis?

Enkele slagers vind je in het centrum van Kaatsheuvel, maar er zijn er ook buiten het centrum. Iedere slager heeft zijn specialiteiten, maar het zijn stuk voor stuk allemaal topzaken. Een van de slagers richt zich met name op het broodbeleg. Behalve vlees zoals ham en worst ook verschillende soorten kazen en heerlijke salades. Dit winkelconcept is misschien wel uniek in Nederland. Veel Kaatsheuvelnaren, maar inmiddels ook veel toeristen die Kaatsheuvel kennen weten de weg naar deze slager te vinden. De slagers in Kaatsheuvel komen voor gourmet of barbecue heel graag bij jou aan huis. Compleet met BBQ-set, gas, servies en bestek als je dat wilt. Ook dan zie en proef je heel duidelijk het verschil tussen hun vleesproducten en salades tussen de echte slager uit Kaatsheuvel en die van de grote regionale of landelijke aanbieders. Daarbij is de prijs ook zéér acceptabel.

Duurzame vleessector

Een actueel onderwerp. Iedereen kent het woord ‘plofkip’ en we krijgen bij voorbaat al een bijsmaak van in de mond. In Nederland wordt hard gewerkt om de vleessector stelselmatig te verduurzamen. De hele vleessector is daar mee bezig om de milieudruk sterk te verminderen. De echte slager kent de markt, de hele productieketen, kent alle keurmerken en weet precies hoe ‘eerlijk’ het vlees is voor het milieu en voor zijn klant. Vraag er gerust naar en uw stukje vlees zal nog lekkerder smaken.

Iedere slager zijn specialisme

Het is heel verleidelijk om de verschillende slagers te bezoeken en te vragen naar hun specialiteiten. De ene is meer gespecialiseerd in biefstuk en luxere vleessoorten en de ander in kip of vleessalades. Weer een andere heeft als hoofdactiviteit het verzorgen van barbecues voor grote en kleine partijen. Ook een Turkse slager heeft zich sinds kort in Kaatsheuvel centrum gevestigd. Halal-vlees is hier verkrijgbaar.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen