skip to Main Content

Op zoek naar een barber in Kaatsheuvel?

Ben je op zoek naar een goede Barber in Kaatsheuvel? Dan heb je geluk! Er is keuze genoeg om naar een kapsalon, kapper, kapsters of barber te gaan in Kaatsheuvel. Het Centrum telt al 5 kappers / barbers. Kort bij het centrum zitten er ook zo’n vijftal gevestigd en daarbuiten ook nog enkele. Zo zijn er in totaal tientallen goede barber- en kapperszaken. Van een nostalgische barbershop voor de heren tot en met een meer traditionele of juist trendy kapsalon. Dit uiteraard voor kinderen, dames en heren!

Een verzorgt kapsel en een mooie baard haal je bij de barbier of barber in Kaatsheuvel

Het is algemeen bekend dat het goed is voor je zelfvertrouwen als je er verzorgt uit ziet. Wie vindt het níet fijn als iemand een gezellig complimentje maakt, zo van: “leuke broek of jurkje”, of “mooi modern kapsel? Staat je goed!”, of “zo…die baard is lekker stoer!” Nou dan groei je toch helemaal? Dat voelt toch helemaal super?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een barbier en een kapper? Barber of barbier komt van het Latijnse woord ‘barba’ oftewel ‘baard’. Heel vroeger was men zelf niet in staat om de baard of snor goed bij te houden. Aan de ene kant hoorde wilde baardgroei bij ‘echte mannen’, van de andere kant moest het er wel verzorgd uitzien. Om dit goed te doen met mooie scherpe mannelijke contouren kwam sowieso goed gereedschap kijken. Hele scherpe scheermessen waren daarvoor in de vakhandel. Deze scheermessen werden vroeger dan ook meermalen gebruikt, weer geslepen en weer gebruikt. Tegenwoordig met de huidige voorschriften in hygiëne is dat niet meer. Daarom gebruikt de barber in Kaatsheuvel doorgaans mesjes die maar één keer gebruikt kunnen worden.

Je kunt natuurlijk ook zelf wat knutselen aan je baard en haar, maar je zult versteld staan wat de barbier of barber in Kaatsheuvel met jouw baard kan. Let maar eens op, je zult weer een beetje trotser op jezelf zijn. Kijk daarom eens in de spiegel van de barbier of kapper in Kaatsheuvel en kom als een (nog) zelfverzekerd(er) mens naar buiten. Het zal je goed doen.

In Kaatsheuvel heb je zo een goede kapper of barber gevonden

Veel mensen zijn gewend om door dezelfde kapper, kapster of barber te worden verwend. Logisch ook. Behalve dat het kapsel weer goed ‘in de plooi’, je baard weer de scherpe contouren heeft en je haren het juiste kleurtje heeft, is het ook gezellig om weer bijgepraat te zijn met je kapper of barber in Kaatsheuvel. Bij een kapper bouw je een persoonlijke relatie op. Via deze website proberen we voor je overzichtelijk te maken welke barber of kapper in Kaatsheuvel voor jou geschikt is. Dit voor op het moment dat je op zoek bent naar een (nieuwe) kapper of kapster in Kaatsheuvel.

Voor iedere baard een barber met een verhaal

Op een goed verzorgde baard reageert je omgeving vast en zeker. Vervolgens is het altijd leuk om te vertellen dat jouw barber gewoon in het centrum van Kaatsheuvel zit, waar je behalve vakmanschap in het kappersvak ook nog echte gastvrijheid treft met een gezellig praatje. De barber in Kaatsheuvel heeft behalve een goed verhaal voor jou ook een luisterend oor.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen