skip to Main Content

Meer in Kaatsheuvel

Behalve een leuk centrum met al zijn winkels, horeca, mooie kerk, terrasjes is er nog meer te beleven in Kaatsheuvel. In het centrum zijn ook een aantal zaken voor uw persoonlijke verzorging: kappers en barbers bijvoorbeeld. Maar buiten het centrum is ook veel te vinden. Denk dan aan de sportmogelijkheden bij met name de prachtige verenigingen die we hebben. Ook binnensporten hebben zijn er veel in bijvoorbeeld de nieuwe sporthal De Werft. Kortom: er is heel veel te beleven in Kaatsheuvel. Een prachtig dorp om er te wonen of om er te zijn.

Natuur

De natuur in en rondom Kaatsheuvel kan overweldigend zijn. De Loonse en Drunense Duinen met haar bossen en zandverstuivingen is een uniek natuurgebied. De agrarische omgeving richting Dongen en Waalwijk is heerlijk wijds en zelfs de dijken aan de Maas liggen op een steenworp. Genieten is het ook in natuurgebied Huis ter Heide; een verborgen parel tussen De Moer en Loon op Zand.
Bekijken

Sport

Of je nu alleen wilt sporten of liever in een groep. In Kaatsheuvel kan je het allebei. Er zijn wandel- en loopclubs, fitnesscentra, voetbal, handbal, hockey en ook bij de meeste binnensporten kan je aansluiten. De prijzen zijn aardig en de verenigingscultuur voelt als een warm bad. Keep fit!
Bekijken

Praktisch

Deze website is een handig startpunt om alles over Kaatsheuvel te weten te komen. Wat is er te doen? Waar kan ik parkeren? Bij wie moet ik zijn voor de gezondheidszorg of dingen waarvoor ik bij de gemeente moet zijn? In Kaatsheuvel is van alles te koop, te krijgen en te doen. Leef en beleef in Kaatsheuvel.
Bekijken
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen