skip to Main Content

Vacatures in Kaatsheuvel en de gemeente Loon op Zand

Op zoek naar werk? Het is absoluut leuk werken in Kaatsheuvel. In zijn algemeenheid kan men zeggen dat de sfeer gemoedelijk is, mensen elkaar willen kennen en sociaal met elkaar omgaan. Wel wordt iets van elkaar verwacht. Er moet ook hard gewerkt worden; dat zit in de genen van de geboren en getogen Kaatsheuvelnaren en dat wordt dus ook van jou verwacht! Ben je op zoek naar een passende vacature? Binnen de gemeente of in Kaatsheuvel? Deze website is een mooie ingang om uw zoektocht of oriëntatie te starten.

Laat weten welke vacatures Kaatsheuvel heeft

Als werkgevers op zoek zijn naar mensen, dan is het goed om dat via verschillende kanalen kenbaar te maken. Deze website leent zich er prima voor om je vacature te plaatsen. Deze website wordt bezocht door heel veel mensen uit Kaatsheuvel en gemeente Loon op Zand om informatie in te winnen. ‘Even kijken naar de vacatures’ blijkt vaak te gebeuren. Uit nieuwsgierigheid, echte belangstelling omdat men op zoek is of iets daar tussenin. Heb jij als ondernemer een vacature? Vraag naar de mogelijkheden om je vacature hier te plaatsen.

Vacatures in Kaatsheuvel

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Bij zowel hoog- als laagconjunctuur. Daarom is ook de vraag naar personeel steeds wisselend. Dan draait de ene branche een tandje lager, dan is het weer een andere branche die al of niet tijdelijk opleeft en om personeel vraagt. Het ligt voor de hand om vraag- en aanbod met elkaar te verbinden. Overschot aan personeel en vacatures in Kaatsheuvel / de gemeente Loon op Zand is en was vaak tijdelijk, dus hier kunnen we samen oplossingen bedenken. Er zijn al mooie voorbeelden in Kaatsheuvel en gemeente Loon op Zand.

Werken in Kaatsheuvel is een verhaal waard

Kaatsheuvel kent veel branches om in te werken. Dientengevolge zijn er veel verschillende vacatures in Kaatsheuvel en gemeente Loon op Zand. Van de agrarische sector, de detailhandel tot hightech en communicatie. Vanuit het verleden was de agrarische sector natuurlijk leidend. In de eerste levensbehoefte moest immers worden voorzien. De schoenmakerij was er al rond 1700, maar vanaf de jaren 30 ontwikkelde de schoenindustrie zich heel sterk (industriële revolutie) en werd er grootschalig geproduceerd. Voor Kaatsheuvel een noodzaak, immers op de schrale zandgrond was het moeilijk concurreren tegen de boeren met rijkere gronden. In 1965 werkten in de hele Langstraat werkten maar liefst 20.000 mensen in de schoenindustrie. In Kaatsheuvel waren meer dan 400 schoenfabrieken van groot tot klein. Het was in die periode heel hard werken voor lage lonen. Gebukt onder de concurrentie van lagere loonlanden ging de schoenindustrie teloor in de jaren 70 en 80. Er zijn er momenteel nog maar 2 of 3. Op het gebied van schoenen is er wel veel keus en de prijzen zijn nog steeds erg goed.

De inwoners van Kaatsheuvel bleken creatief en veerkrachtig. Met de creativiteit van het modelleren (ontwerpen), de handen uit de mouwen-mentaliteit en kennis van productiemethoden zoals stansen, assembleren en inpakken en natuurlijk het talent om ‘handel te drijven’ zijn een behoorlijk aantal bedrijven in andere branches verder gegaan. Ook het ontstaan van de Efteling in 1952 en 1953 heeft door creativiteit en gastvrijheidsbesef geen windeieren gelegd. Niet alleen Kaatsheuvelnaren zijn trots op het park; inmiddels heel Brabant en Nederland.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen