skip to Main Content

Bed and Breakfast Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een Bed & Breakfast in Kaatsheuvel? De laatste jaren zijn het aantal bedden behoorlijk gegroeid. Het is geweldig hoeveel creativiteit en gastvrijheid zich ontplooit heeft om je als gast in een warm bad (en bed) te laten voelen. Er is een behoorlijke verscheidenheid van B&B’s. In Kaatsheuvel vind je trendy moderne Bed & Breakfast’s tot aan nostalgische B&B’s. Van 2 personen tot aan 10 personen.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

De Oude Kazerne

Anton Pieckplein 117C
Meer info

Een Bed and Breakfast in Kaatsheuvel voor wie het graag persoonlijker houdt

Het is natuurlijk niet zo dat een hotel verkeerd is, maar in zijn algemeenheid is het wel zo dat een Bed & Breakfast een persoonlijker benadering van hun gasten heeft. Vanzelfsprekend! Je bent letterlijk bij een particulier eigenaar IN huis! Vaak is het B&B – gebeuren niet het hoofdinkomen van de gastheer- en vrouw. Zij doen dit omdat ze iets met mensen hebben. Ze houden er van om ze in de watten te leggen en werken graag en hard voor een welgemeend ‘dank je wel, het was geweldig bij je’. Juist in Kaatsheuvel zie je dat de mensen bij hun Bed & Breakfast vaker terug komen. Een persoonlijke klik ontstaat immers snel in het gastvrije Kaatsheuvel en daarbij is het zo dat er genoeg te beleven valt in Kaatsheuvel en omgeving. In de Kaatsheuvelse B&B kun je genoeg tips en verhalen mee krijgen om je uitstapje compleet te maken.

De Efteling in combinatie met Bed & Breakfast in Kaatsheuvel

De Efteling is het mooiste vrijetijdspark in Europa. Ze behaalde al vele prijzen in de Leisure-sector. Het is het enige park waar 3 of 4 generaties dezelfde herinneringen kunnen delen. Het is ongekend dat opa, oma, papa en mama en de kleine kinderen van dezelfde Efteling-iconen kunnen genieten. Holle Bolle Gijs… – tjsa dan vecht je om ieder rondvliegend papiertje, de Vliegende Fakir – hoe kan het toch dat die niet naar beneden valt en waar komt die mooie pianomuziek nu vandaan van die paddenstoel met witte stippen? Dit unieke park kan je bijna niet meer in één dag ontdekken en beleven. Zoek daarom een B&B in Kaatsheuvel, zo geniet je er nóg meer van…

De Loonse & Drunense Duinen – geniet vanuit een B&B

Wist je dat de grootste natuurlijke zandverstuiving in deze regio ligt? Wist je dat het zó groot is dat zelfs lokale bewoners er heel makkelijk in kunnen verdwalen? Wist je dat je er fantastische foto’s kunt maken die iedereen zullen verbazen? Om dit allemaal te ontdekken, te voet of op de fiets heb je enkele dagen nodig. En wil je ook nog goede tips en ervaringen delen? Dát kan natuurlijk het beste in combinatie met een Bed and Breakfast in Kaatsheuvel. Je gastheer en gastvrouw delen jouw ervaringen graag met je en jij zult versteld staan van hún gastvrijheid.

Bed and Breakfast in Kaatsheuvel – lekker en lokaal

Hoe heerlijk kan een ontbijt zijn? Smakelijk, lekker, overheerlijk? Dát kun je beleven in Kaatsheuvel. Het Bed & Breakfast koopt lokaal de beste en lekkerste producten. Bij de bakker, de groenteman of bij de Duinboeren. Een aantal producten natuurlijk ook bij een van de vele supermarkten. Geniet van de eerste uren in de ochtend met een heerlijk ontbijt. Voor in de middag en avond zijn er legio mogelijkheden in Kaatsheuvel om uit te gaan eten of iets lekkers af te halen. Voor alle leeftijden en voor ieder budget. Informatie hierover vind je op deze website.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen