skip to Main Content

Fietsenwinkel in Kaatsheuvel

Op zoek naar een fietsenwinkel in Kaatsheuvel? Twee gerenommeerde zaken zijn er gevestigd. De ene is gelegen achter het winkelcentrum en de andere fietsenwinkel ligt in het centrum van Kaatsheuvel. De ene zaak heeft een enorm breed assortiment en heeft in de tientallen jaren dat hij in Kaatsheuvel zijn fietsenwinkel heeft een hele goede naam in de regio opgebouwd. De andere fietsenwinkel vestigde zich in 2015 in Kaatsheuvel en is specialistisch in enkele goede merken en begon ooit vanuit een webshop. In beide fietsenwinkels kun je terecht voor onderhoud en reparatie.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

ATZ Bike Tweewielers

Hoofdstraat 70
Meer info

Fietsen is gezond en leuk

De ene persoon gebruikt een fiets als vervoermiddel, de andere als recreatief vervoermiddel op een mooie dag in het voorjaar. Allebei goed hoor! Toch is het goed om te beseffen dat fietsen ook gewoon heel gezond is. Vooral bij overgewicht en/of zittende beroepen kan fietsen voor je gezondheid een enorme toegevoegde waarde hebben. Je gebruikt veel spiergroepen, je traint je kracht, uithoudingsvermogen, spieren rondom je longen en hart en je algehele conditie er mee op. 30 minuten fietsen per dag reduceert de kans op suikerziekte met 40%. En wist je dat het zomaar 5 kg vet op je lichaam verbrandt. Dat is toch ook mooi meegenomen?

Bij werk dicht bij huis (tot 20 km of zo) kost het maar enkele minuten tot een kwartiertje extra om de fiets te nemen in plaats van een auto of openbaar vervoer. Als je ook nog met een collega afspreekt is het nog supergezellig ook. Lekker even bijkletsen over privézaken of vast samen voorsorteren op het werk van die dag. Het voelt als nuttig en al fietsend bouw je een goede band op met andere mensen.

De fietsenmaker in Kaatsheuvel staat altijd voor je klaar

Een fiets kopen is één, maar onderhoud en service zijn ook belangrijk. De fietsenmaker in Kaatsheuvel is er om je helpen om blijvend plezier van je fiets te hebben. Deskundig advies is belangrijk; het ene tandwiel of ketting is het andere immers niet. Kies voor een goede fietsenmaker in Kaatsheuvel!

Fietsenwinkel in Kaatsheuvel voor eerlijk advies

Afhankelijk van je fietsdoel moet er een passende fiets gekozen worden. Mountainbiken in de Loonse en Drunense Duinen vraagt een ander type fiets dan een fiets voor woon-werkverkeer of voor recreatief fietsen. De professionals in de Kaatsheuvelse fietszaken helpen je graag. De fietsenwinkel in Kaatsheuvel geeft je ook de gelegenheid om jouw fiets uit te proberen. De eigenaren hebben zelf een carrière als wedstrijdfietser achter de rug en spreken dus uit ervaring. Inmiddels in een andere fase van het leven, weten ze ook hoe het ideaal recreëren per fiets is.

Elektrische fietsen hebben de toekomst

Voor jong en oud kan een elektrische fiets uitkomst bieden. Er zijn verschillende redenen om een elektrische fiets in de fietsenwinkel van Kaatsheuvel te kopen. Je komt sneller op de plaats van bestemming, je kunt langer blijven fietsen ondanks dat de spierkracht afneemt, je kunt in een heuvelachtig landschap of in de bergen ook uit de voeten of je vindt het gewoon lekker luxe. Voor goed advies moet je bij de echte fietsenwinkel in Kaatsheuvel zijn. Maak gerust eens een proefritje en je wordt al fietsend wijzer.

Fietsroutes in Kaatsheuvel en omstreken

Kaatsheuvel kent ook hele leuke fietsroutes. Door de Loonse en Drunense Duinen, richting Dongen, Waalwijk en de Maas of rondom en in de gemeente Loon op Zand. Kijk eens op bijvoorbeeld op https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/zoeken/kaatsheuvel/ en je raakt zeker geïnspireerd.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen