skip to Main Content

Winkel aanbod in Kaatsheuvel

Ben jij al bekend met het winkel aanbod in Kaatsheuvel? Het goed bereikbare centrum biedt een leuk aanbod waar je je over zal verbazen! Vanzelfsprekend is er een ruime keuze voor je dagelijkse boodschappen met supermarkten van de bekende ketens. Dit wordt afgewisseld met een gevarieerd aanbod aan kledingwinkels, cadeaushops, drogisterijen, speciaalzaken en shops met huishoudelijke artikelen. Allemaal prima toegankelijk met ruime parkeerplaatsen, waar je gewoon nog onbeperkt gratis kan parkeren!

Het gezellige winkelcentrum van Kaatsheuvel

In het winkelcentrum van Kaatsheuvel doe je de wekelijkse boodschappen en struin je de diverse speciaalzaken af voor lokale lekkernijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Mikkemannen’, heerlijke kaneelbroodjes die alleen voor Sinterklaastijd te verkrijgen zijn bij de bakkerijen. En bij de slagerij en groenteboer kun je terecht voor de nodige vitaminen en de fijnste verse vleeswaren. Daarnaast, en dat verwacht je misschien niet, is de damesmode winkel in Kaatsheuvel goed vertegenwoordigd. Met een paar trendy winkels kun je hier prima slagen als je op zoek bent naar een casual outfit of juist iets speciaals voor een bijzondere avond. Het prettige van winkelen in dit dorp is dat er nog echt tijd voor je wordt gemaakt. Vriendelijk winkelpersoneel staat voor je klaar met goede adviezen, dat weet je vast te waarderen.

Winkelpassage de Hoofdpoort

Bovendien is er in het centrum een gezellige winkelpassage: de Hoofdpoort. Even binnenlopen bij de Hema voor een cadeautje, doucheschuim haal je bij drogisterij het Kruidvat, ovenverse broodjes bestel je bij Bakker Bart, snel een flesje witte wijn halen doe je bij de Mitra slijterij en als je nog tijd over hebt, winkel je de laatste trends bij Takko Fashion. Dé kledingwinkel voor heren-, dames- en kindermode tegen een voordelig prijsje. Dit winkelcentrum in Kaatsheuvel bied je de mogelijkheid om zelfs bij windkracht 10 op je gemak boodschappen te doen, het is namelijk helemaal overdekt! En parkeren? Dat doe je gewoon gratis naast de passage. Met speciale parkeerplaatsen voor gezinnen en een ruime fietsenstalling is het hier prima geregeld.

Divers winkel gebied

Maar met kledingzaken, supermarkten, een slagerij en groentewinkel alleen zijn we er nog niet! Het winkel aanbod in Kaatsheuvel is gevarieerder dan dat. Zo kan je voor huishoudartikelen, denk aan een nieuwe blender of koffiezetapparaat, terecht bij de Blokker of de Expert. Bij laatstgenoemde speciaalzaak verkopen ze daarnaast witgoed en televisies. Indien je dat wenst, wordt de apparatuur aan huis geleverd en deskundig geïnstalleerd. Ook de Action, Zeeman en Etos mogen natuurlijk niet in het winkelaanbod ontbreken. En dat allemaal in een klein dorp…niets te veel gezegd toch? Ga het zelf ontdekken!

In Kaatsheuvel slaag je vast en zeker!

In het gezellige centrum van Kaatsheuvel kan je dus op je gemak shoppen. Het beschikt niet over de grote bekende warenhuizen, maar juist de kleinschaligheid zorgt voor de charme. En laten we de keukenspeciaalzaken zeker niet vergeten, waarvoor bezoekers vanuit heel Nederland naar deze locatie komen. Kortom, je zult je hier niet snel vervelen! Blijf overnachten in Kaatsheuvel en ontdek wat je allemaal kunt doen in en nabij Kaatsheuvel. Verken de leukste winkelstraten zoals de Hoofdstraat en Peperstraat en sla het overdekte centrum de Hoofdpoort zeker niet over. Rondom het centrale marktplein liggen enkele eetgelegenheden. Een prima plekje om na het winkelen nog even na te genieten van een gezellige middag op een zonnig terras!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen