skip to Main Content

Festival Kaatsheuvel

Het is maar een klein drop Kaatsheuvel, maar ook een klein dorp kan ergens groot in zijn. In relatieve zin natuurlijk. In Kaatsheuvel zijn het Pleinfestival en het Fairytale Festival twee grote en bekende festivals, waar Kaatsheuvel best trots op is. Maar ook er zijn nog meer festivals in Kaatsheuvel. In het theater van het Klavier of in het jongerencentrum Crossroads zijn regelmatig leuke optredens, band-battles en zo meer.

Bierfestival Op z’n Brabants

Proeven in Bourgondische omgeving
read more

80 van de Langstraat Ontbijtbuffet

Ontbijten - aanmoedigen - ontmoeten

read more

Efteling

Het grootste park van de Benelux
read more

Fairytale Festival

Ga los op verschillende muziekstijlen
read more

Sinterklaas

Een prachtig verlichte intocht
read more

Anton Pieck Zomerfestijn

Evenement in verschillende sferen
read more

Op stap & Muziek

Kaatsheuvel biedt activiteiten voor het hele gezin Kaatsheuvel biedt activiteiten voor het hele gezin! Om te beginnen huisvest het dorp…

read more

Ontmoeten en genieten op de festivals in Kaatsheuvel

Als je op een camping staat, in een van de vakantiehuisjes of gewoon lekker thuis bent… het is altijd gezellig om lekker naar een festival in Kaatsheuvel te gaan. Je ontmoet er altijd mensen, die dit ook leuk vinden en dan is een gezellige middag of avond snel voor elkaar. Het voelt altijd lekker Brabants en de prijzen zijn niet hoog voor wat je voorgeschoteld krijgt.

Het wordt allemaal georganiseerd door vrijwilligers uit Kaatsheuvel, die er van genieten om met meer mensen een gezellige dag of dagen te hebben. De festivals in Kaatsheuvel die hierboven genoemd zijn, hebben maar liefs meer dan 100 vrijwilligers per evenement. Woon je in Kaatsheuvel en vind je het ook leuk om te helpen met zo veel andere enthousiaste vrijwilligers? Meld je aan, je zult geen spijt krijgen.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen