skip to Main Content

Massage in Kaatsheuvel

Het kan helend werken en het kan gewoon heel prettig zijn. Massage in Kaatsheuvel wordt op verschillende plaatsen aangeboden. In het centrum wordt dit aangeboden met een integrale visie op basis van 5 natuurgerichte principes. Of in de sportschool in combinatie met fysiotherapie of medische fitness. Er zijn ook massagesalons dichtbij het centrum en bij (de) masseurs aan huis. Soms in combinatie met schoonheidssalons. Daarnaast wordt er ook Thaise massage in Kaatsheuvel aangeboden en in het centrum zelfs Thaise Yogamassage.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

L’ Esprit du Coeur

Peperstraat 24
Meer info

Massage om aan je welzijn te werken

Gediplomeerde specialisten werken samen met andere specialisten, zoals bijvoorbeeld fysiotherapeuten, natuurgeneeskundige therapeuten en voedingsdeskundigen. Werkende vanuit de 5 natuurgeneeskundige principes wordt de cliënt een optimaal programma aangeboden. De ‘drie-eenheid’: lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en daarom moet aan alle drie worden gewerkt voor een goed resultaat. Massage is daar een onderdeel van. In het centrum van Kaatsheuvel wordt daar aan gewerkt!

Massage, maar de 5 principes is de basis

De 5 natuurgerichte principes zijn: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Dit is ook de volgorde in prioriteit. Binnen het vakgebied van de Natuurgeneeskundige Therapie wordt er uitgegaan van een totaalbenadering. De principes kun je zien zoals de bekende behoeften piramide van Maslow, die ook zo’n soort prioriteitsrangschikking heeft. In de volksmond wordt vaak gezegd dat een gezonde geest en lichaam samen gaan en dit is natuurlijk waar.

Thaise massage in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel wordt ook Thaise massage aangeboden. Deze wijze van massage is een van de oudste geneesmethoden in de wereld. Het uitgangspunt is dat ziekte een gevolg is van onbalans in lichaam of geest. Deze traditionele geneeskunst kent 4 elementen: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, Thaise massage en kruiden. De resultaten zijn vaak zeer verrassend. Spierpijn verdwijnt, stress verlaagd en je totaal welbevinden wordt gewoon beter. Je slaapt beter en voelt je heerlijk ontspannen. Het is bekend dat met name ook het immuunsysteem verbetert.

In Kaatsheuvel vind je de echte traditionele Thaise massage. Je kunt er altijd terecht voor informatie of maak eens een afspraak voor een kennismakingsbehandeling! Het is ook gewoon FIJN!

Massage voor sport of spierverzorging in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel kun je je op verschillende plaatsen laten masseren. Deze massage in Kaatsheuvel is heerlijk ontspannend, maar het geeft ook merkbaar effect, waardoor prestaties verbeteren. Bij de meeste mensen is sportmassage wel bekend. In verschillende technieken wordt doorgaans met de handen gewerkt. Kneden, kloppen en strijken op en over de spiermassa’s. Hiermee wordt het lichaam gedraineerd (een van de 5 natuurgeneeskundige principes), oftewel gereinigd. De spieren krijgen een betere doorbloeiding, waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Te veel afvalstoffen veroorzaken ‘verzuring’, zoals dat vaak genoemd wordt. Als hier goed aan gewerkt wordt door een professioneel masseur in Kaatsheuvel, dan leidt dat tot betere sportprestaties. Massage van specifieke spiergroepen is daarom uitermate zinvol. Een goede spiermassage vóor een belangrijke wedstrijd is daarom heel gangbaar op alle hogere sportniveaus (en sowieso in de topsport en professionele sport) omdat dit tevens een preventieve werking heeft op het ontstaan van blessures.

Kosten voor massage in Kaatsheuvel

Veel soorten massages worden vergoed door de zorgverzekeraars. Zeker als je voor ‘extrapakketten’ bent verzekerd. Sommige massages vallen onder alternatieve geneeskunde. Sportmassage wordt doorgaans niet vergoed, omdat het geen therapeutische behandeling is.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen