skip to Main Content

Lunchen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is duidelijk in ontwikkeling als het gaat om lekker te lunchen in Kaatsheuvel. Er zijn restaurants in het centrum en buiten het centrum, er zijn snackbars waar je verrassend kan lunchen, Chinese restaurants, visspeciaalzaken, broodjeszaken, Grieks, Italiaans, Japans (sushi)… het is er allemaal. Alle lunchrooms in Kaatsheuvel onderscheiden zich op de een of andere manier. We raden het je aan om het te ontdekken. Je voorbereiding kan starten op deze website, maar daarna moet je gewoon eens gaan lunchen in Kaatsheuvel. Succes is verzekerd!

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

De Molen

Vaartstraat 102
Meer info

GuestHouse Hotel

Gasthuisstraat 118
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Grand Café Du Nord

Anton Pieckplein 8
Meer info

Domino’s

Anton Pieckplein 117b
Meer info

Bij Anton

Anton Peckplein 2
Meer info

Bakker Bart

Hoofdpoort 12
Meer info

Lunchen in Kaatsheuvel op terras of binnen

In Kaatsheuvel is het gezellig. Loop dus eens gewoon binnen, vraag naar de lunchkaart en probeer het eens uit. De lunchrooms zijn gezellig en het personeel is er gastvrij en behulpzaam. Je kunt zeker een keuze maken uit de mooie menukaarten. Vind je alles lekker? Kom dan gewoon nog een keer terug en verwen jezelf nog een keer. Behalve binnen is het ook gezellig om lekker op een terrasje te zitten. Er zijn veel leuke terrasjes in Kaatsheuvel waar je heerlijk kunt lunchen. Zowel in het centrum van Kaatsheuvel als daarbuiten.

Fietsen, wandelen en heerlijk lunchen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel ligt in een gebied dat nogal afwisselend is. Het is stedelijk, agrarisch en er is veel natuur. Vanzelfsprekend zijn er daarom ook veel fietsroutes en wandelnetwerken. Het is erg leuk om te fietsen, te wandelen, scooters of e-choppers te huren en vervolgens Kaatsheuvel in de route op te nemen. Een lunch in Kaatsheuvel is dan een fantastische onderbreking. Een heel mooi doel dus voor een welverdiende lunchpauze! En ná die heerlijke lunch kun je met een lekker gevoel weer door en genieten van je tocht. Wie weet zien we je op het einde van de dag weer terug in Kaatsheuvel.

Lunchen in Kaatsheuvel voor iedereen wat wils

Waar je ook vandaan komt, met welke reden je ook voor een lunch gaat in Kaatsheuvel; er is voor ieder wat wils. Voor ieder budget, voor jou alleen, met z’n tweetjes of met een grotere groep; in Kaatsheuvel kun je met zekerheid een leuke lunchplek vinden. Alleen al op het Anton Pieckplein of in het winkelcentrum van Kaatsheuvel is heel veel keuze. In de Hoofdpoort (overdekt winkelcentrum) zijn maar liefst 3 leuke zaakjes waar je lunchen kan. In de Hoofdstraat (winkelstraat) zijn er vier en in de Peperstraat ook twee. Aan het Anton Pieckplein is het ook lekker zitten. Geen autoverkeer en je kijkt er wat van je af. Er zijn hier drie zaken waar je lekker lunchen kan. Zittend in het zonnetje of in een sfeervolle binnenruimte. En wil je wat dichter bij de natuur lunchen? Op een plek waar je het duinzand kunt ruiken en zien? Ook dat kan. Lekker lunchen en dit combineren met een uitje voor de kinderen; het is maar een idee. Aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen zit je 10-20 meter van het duinzand van de Roestelberg of een zelfde afstand van een waterspeeltuin. Mooier kan het niet voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. En de kinderen? Die zullen het fantastisch vinden, zeker weten. Die willen vast nog eens met jou gaan lunchen in Kaatsheuvel…

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen