skip to Main Content

Ontbijten Kaatsheuvel

Lekker ontspannen in een mooie omgeving. Dat is toch wat je wilt, nietwaar? Daar hoort voor jou wellicht een goede overnachting, een lunch of een dinertje bij. Maar wat denk je van het beste begin van de dag dat je je voor kan stellen? Niet minder belangrijk, toch? Je begint je dag het beste door heerlijk te ontbijten in Kaatsheuvel.

GuestHouse Hotel

Gasthuisstraat 118
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Bakker Bart

Hoofdpoort 12
Meer info

Je kunt op veel manieren lekker ontbijten in Kaatsheuvel

Als je op een camping, in een van de vakantiehuisjes of gewoon lekker thuis bent… het is altijd heerlijk om gezellig, rustig en als het kan met goed gezelschap te ontbijten. Een goed ontbijt is ook nog gezond. Je moet er wel even voor naar de winkel of supermarkten. De versspeciaalzaken zullen je verrassen met de kwaliteit die ze leveren. Het is ook leuk om naar de bakker, slager en groenteboer te gaan. Het zijn lokale, vriendelijke en hardwerkende ondernemers en ze adviseren jou graag om een ‘lekkere keuze’ te maken.

In een hotel of B&B komt het overheerlijke ontbijt als vanzelf naar je toe. Een fraai gedekte tafel of een uitgebreid loopbuffet zal het water in je mond doen stromen. Altijd moeilijk om een keuze te maken, dus eet niet té veel! Morgen is er misschien weer een dag!

Eerst ontbijten in Kaatsheuvel maakt jouw dag

Een gezond en goed ontbijt maakt jouw dag. Het beste is om uit de Schijf van Vijf te kiezen. Lekker volkoren brood met ei of 100% pindakaas. Een lekker tomaatje, appel of banaan is ook gezond en lekker. Het lekkere ontbijt in Kaatsheuvel brengt je spijsvertering op gang en dat is weer goed voor de lunch en maaltijd later op de dag.

Even goed ontbijten in Kaatsheuvel, dan kan je er weer tegenaan, zeggen we weleens. Voor je werk, om te klussen, even winkelen in Kaatsheuvel of om te genieten van de mooie omgeving in Kaatsheuvel. Er is immers genoeg te zien en te beleven in bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen, Huis ter Heide of richting Dongen of de Maas achter Waalwijk.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen