skip to Main Content

Beddenwinkel Kaatsheuvel

Een goed leven begint met een goede balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning. Eigenlijk draait alles om ‘balans’! Daarom is het goed leven in Kaatsheuvel en omgeving. Zo vind je hier alles wat nodig is om te leven en te werken, voor je levensonderhoud, voor je luxe-behoefte, voor je sport, welzijn en voor je rust. Zo ook het hele spectrum voor de inrichting van je huis. Van keukens tot sanitair tot beddenwinkels vind je in Kaatsheuvel. Een goed bed is een heel belangrijke, dus maak jouw juiste keuze in de beddenwinkel van Kaatsheuvel.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Waarom je jouw keuze in de beddenwinkel van Kaatsheuvel maakt

Je moet er eigenlijk niet bij nadenken. Je dag zit er op, lichten uit, tandjes poetsen, ga ik nu of morgenochtend onder de douche? Vervolgens stap je naar je bed en ‘ploft er in’. Je lichaam moet zich prettig voelen in ‘jouw bedje’. Vertrouwd en knus, voor lichaam en geest. Het belangrijkste is dat je na jouw uurtjes slapen veel nieuwe energie hebt gekregen. Dat je zin hebt in de nieuwe dag, die je met voldoende energie weer wilt beleven.

Toch is dat niet vanzelfsprekend. Bij de beddenwinkel in Kaatsheuvel weten ze dat maar al te goed. Een goede nachtrust is belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wie slecht slaapt krijgt al snel te maken met verschillende klachten. Een goed bed staat aan de basis van die belangrijke gezonde nachtrust.

Niet iedereen weet dat, maar in Kaatsheuvel worden ook basismaterialen geproduceerd voor een aantal grote merken in de ‘beddenwereld’. Matrassen worden opgebouwd uit materialen met bijzondere eigenschappen. Allemaal wetenschappelijk uitgezocht, ontwikkeld en geselecteerd. Verstand van zaken bij de beddenwinkel in Kaatsheuvel dus! Je wordt geholpen met advies voor bed en matras of boxspring, zodat je weer ca. 10 jaren kunt genieten van een goede nacht en vervolgens van een prima dag, waar je fit kon functioneren, dankzij een goede nachtrust. De keuze is enorm bij de beddenwinkel in Kaatsheuvel.

Bij de beddenwinkel in Kaatsheuvel voor het juiste matras

Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de mensen nog steeds een bed aanschaft, dat eigenlijk niet geschikt is. 80% heeft of krijgt hierdoor lichamelijke klachten. Ruime keuze aan bedden en matrassen is mooi natuurlijk, maar zonder enige kennis kan je daarom flink in de fout gaan met de keuze. Een goede boxspring of matras is nu eenmaal voor ieder lichaam anders. Overdag corrigeer je je lichaamshouding deels bewust, deels onbewust. Je zit- of sta-houding verander je, waardoor je latere klachten verwacht te voorkomen. In de nachtrust gaat dat wat anders. Kijk maar eens naar iemand die in slap is gevallen in een stoel voor de TV. In de meest oncomfortabele houding slapen ze. Op dat moment hebben daar zelf geen idee van. Nadat ze hun (hazen)slaapje gedaan hebben, ervaren ze vaak wel meer of mindere klachten. Soms worden ze er zelfs wakker van.

Voorkom voor je nieuwe boxspring of matras dat het een miskoop wordt. Verdiep je er van tevoren in en laat je goed voorlichten bij de beddenwinkel in Kaatsheuvel. Een dure aanschaf hoeft voor jou niet de beste aanschaf te zijn en een voordeligere keuze kan prima matchen met jouw lichaam. Bespreek daarom ook om proef te mogen liggen voor een aantal dagen of weken. Of laat je meten door de adviseur en vertel hoe je werkt en leeft. In de beddenwinkel in Kaatsheuvel krijg je een hoop duidelijkheid en koop je het matras dat bij jou past. Welterusten, droom en slaap lekker op je nieuwe matras of boxspring van de beddenwinkel in Kaatsheuvel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen