skip to Main Content

Groenteboer in Kaatsheuvel

Gezond eten is heel erg belangrijk. Dit is eigenlijk een open deur toch? Groente en fruit speelt een grote rol in gezond eten, ook dat weten we allemaal! Maar dat je met groente het lekkerste van het lekkerste kunt bereiden, dat is niet iedereen gegeven. Bij de supermarkten en enkele speciaalzaken in Kaatsheuvel kan je terecht voor heel veel verschillende groente. Speciaalzaken kunnen je helpen met goede tips op het gebied van combinaties en het bereiden van de groenten. Zowel de supermarkten als de speciaalzaken in Kaatsheuvel hebben doorgaans recepten, die ze graag met je delen. Via de websites, nieuwsbrieven of gewoon van mond tot mond… in de groentezaak en de groenteafdeling. 

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Vakmanschap bij de groenteboer in Kaatsheuvel

Behalve de basisgroenten kun je bij de groenteboer ook terecht voor het heerlijkste verse fruit. Wil je het wat rijper? Of toch nog wat hard of groen? Gewoon even vragen en je krijgt precies wat je wilt. De groenteboer weet je ook te adviseren met betrekking tot de houdbaarheid en de temperatuur van bewaren en consumeren. Jawel… dat is allemaal belangrijk als je er echt van wilt genieten.
En wat denk je van heerlijke groente- of fruitsalades? Ook daarvoor kun je terecht bij de groenteboer. Dit is een goed alternatief voor als je iets lekkers op je boterham wilt of als snack bij een heerlijk glas wijn van de slijterij uit Kaatsheuvel.

Groenteboer in en buiten het centrum Kaatsheuvel

Zowel binnen als buiten het centrum kun je terecht bij een groenteboer. Beiden hebben ook een assortiment van streekproducten. Dit wordt overigens steeds belangrijker in onze samenleving. In het kader van duurzaamheid is het immers beter dat producten geen lange weg afleggen om bij de consument terecht te komen. Streekproducten worden daarom ook steeds populairder. De groenteboer in Kaatsheuvel geeft deze trend graag een extra zetje.

Ook in de supermarkten wordt groente en fruit verkocht. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit en het is natuurlijk gemakkelijk om het bezoek aan de groenteafdeling te combineren met de andere boodschappen. Op de weekmarkt in Kaatsheuvel staat ook een groenteboer. De weekmarkt is op vrijdagmiddag van 13 – 17 uur op het Anton Pieckplein. Altijd gezellig om daarheen te gaan.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen