skip to Main Content

Viswinkel Kaatsheuvel

Niet ieder dorp heeft een viswinkel, maar in Kaatsheuvel hebben we een fantastische viswinkel. Dus als je een visboer in Kaatsheuvel zoekt, dan kun je er gewoon terecht. Natuurlijk zijn er ook supermarkten, een weekmarkt en een viswinkel die bij een van de supermarkten in het centrum staat

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

De Parel van Azië

Hoofdstraat 36A
Meer info

Verschillende visboeren in Kaatsheuvel met eigen specialiteit

Een van de viswinkels in Kaatsheuvel heeft zich enkele jaren geleden gespecialiseerd in Aziatische visspecialiteiten. PokéBowl, dim-sum, TokoBowl en sushi zijn erg populair in Kaatsheuvel en omgeving. Niet voor niets, want het is een streling voor de tong. De eigenaresse is zelf Aziatisch is onweerstaanbaar goed in de bereiding van deze bijzondere gerechten. Het is leuk om hier ook even te zitten voor een drankje en natuurlijk om de heerlijke vis in Kaasheuvel meteen te nuttigen. Recht van het mes, recht uit de pan. Ook hier is de traditionele Nederlandse vis in een groot assortiment verkrijgbaar, dus voor haring, zalm, lekkerbekje, kibbeling of heerlijke vissoep kun je gewoon terecht. Inclusief heerlijk versgebakken frietjes! Al bij al meer dan een gewone viswinkel in Kaatsheuvel dus!

Behalve de visspeciaalzaak in het centrum is er ook vis te koop in de supermarkten. In het Centrum heeft de supermarkt ook een mooi visassortiment. Het is uiteraard wel verpakt. Daarnaast is in een van de supermarkten nog een visspeciaalzaak, waar je heerlijk verse vis kunt kopen.

Vishandel in Kaatsheuvel

Op vrijdagmiddag is er een weekmarkt in Kaatsheuvel. Daar vind je altijd een echte Kaatsheuvelse vishandel. Deze vishandel uit Kaatsheuvel is een begrip in de grote regio; immers op de meeste weekmarkten is hij altijd present. Het is inmiddels de derde generatie die met passie deze vishandel uit Kaatsheuvel runt. Voor veel mensen is het traditie om wekelijks een lekkerbekje of kibbeling te eten aan de kraam. Verser kan niet; immers de aanvoer van vis is dagelijks en op de weekmarkt wordt het gebakken waar je bij staat. Heerlijk hoor, zo recht uit de pan!

Waarom is vis zo gezond?

De visboer in Kaatsheuvel kan het je zeker uitleggen. Maar in een notendop komt dit omdat er veel vitaminen, mineralen en onverzadigde vetten oftewel de ‘goede vetten’ in zitten. Ook bevat vis heel veel eiwitten. Vis eten is gezonder dan runds- of varkensvlees. Vooral voor je weerstand, werking van spieren, hart en bloedvaten. Let wel, ook schelpdieren zijn gezond. Ze worden ook wel gerekend tot de magere vissoorten. Niet voor niets dat de gezondheidsraad, de schijf van vijf en andere instituten adviseren om heel regelmatig vis te eten. Ze spreken dan overigens niet over gebakken vis. De krokante buitenkant van kibbeling of een lekkerbekje is heel lekker, maar toch minder gezond. En voor wie geen vis lust…probeer gewoon eens koolvis uit Alaska… net wat malser, mild van smaak en mager vlees. De visboer in Kaatsheuvel kan het je uitleggen, dus loop – lekker gezond- de viswinkel in Kaatsheuvel binnen en vraag naar heerlijke gezonde vis.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen