skip to Main Content

Taxi Kaatsheuvel

Ook al is het nog zo goed toeven in Kaatsheuvel. Soms heb je vervoer nodig om op jouw plaats van bestemming te komen. Soms wil je ver, vaak wil je ergens in de buurt zijn of je wilt naar een treinstation of naar een van de nationale vliegvelden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je met een grotere groep bent. Je kunt taxivervoer krijgen in alle soorten en maten, voor dag en nacht en voor ieder gezelschap. Het is verstandig om een taxibedrijf in de buurt van Kaatsheuvel te bellen voor jouw rit. Het is het meest praktische, ze kennen jouw omgeving en de meest voorkomende bestemmingen en zullen jou met de beste service op je bestemming brengen.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Taxibedrijf in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel zelf zijn enkele taxibedrijven. Deels vestiging van een grotere speler in de markt, deels zelfstandigen. Het leuke van een taxibedrijf uit Kaatsheuvel is dat de chauffeurs uit Kaatsheuvel of de kleine regio komen. Dat maakt het wat laagdrempeliger en gezelliger. Zelfs een lange rit naar Schiphol lijkt zo een steenworp. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De prijzen zijn goed.

Uitgebreid vervoersaanbod bij het taxibedrijf in Kaatheuvel

Het maakt niet uit welk soort vervoer je wilt…het wordt allemaal aangeboden. Personenvervoer voor jou of jullie in de privésfeer of zakelijk vervoer. Bij beiden staat goede service en professionaliteit voorop. Een goede degelijke auto en een representatieve chauffeur. Voor zakelijk vervoer kan je altijd op rekening rijden en correcte facturatie verwachten.

Ook voor ziekenvervoer kun je terecht bij het taxibedrijf in Kaatsheuvel. Hier worden natuurlijk andere eisen aan gesteld. Een grotere auto of kleine bus. Vaak moeten rolstoelen mede vervoerd worden en vastgezet kunnen worden, zodanig dat de klant kan zitten. Ook worden extra eisen aan de taxichauffeur gesteld. Hij of zij moet met de doelgroep om kunnen gaan en van wanten weten als er onderweg onverwachts omstandigheden zijn die om handelen vragen. Er moet dan relevante kennis en vaardigheid zijn om zaken goed te laten verlopen. Het kan zelfs om levensreddend handelen gaan! Reanimatie of andere EHBO-handelingen komen regelmatig voor. Vaak hebben de zieken- of zorgvervoerders afspraken met de zorgverzekeraars, zodat de facturatie via deze zorgverzekeringen kan lopen.
Onder groepsvervoer verstaat men groepen tussen 5 en 19 personen. De meeste busjes kunnen 8 passagiers meenemen. Het is vaak voordeliger om met groepsvervoer op een bepaalde bestemming te komen dan dat ieder persoon het individueel regelt. Het taxibedrijf in Kaatsheuvel adviseert je daar graag in.

Duurzaam vervoer ook met het taxibedrijf in Kaatsheuvel

De taxi die je in Kaatsheuvel bestelt is een heel recente auto. De milieubelasting is volgens de laatste standaarden. Veel taxi’s rijden op schone alternatieve brandstoffen en aandrijvingen. Bijvoorbeeld op groengas en HVO-brandstof. Dat laatste staat voor Hydrotreated Vegetable Oil. Het verlaagd de CO2-uistoot met 89%, geen zwavel, en bijna geen fijnstof, stikstof en roet. Het bestaat uit afgewerkte planaardige oliën en restafval zoals dierlijke vetten. Inmiddels rijden taxibedrijven in Kaatsheuvel ook met 100% elektrische auto’s. Heel comfortabel en minder belastend voor het milieu. Dat wil toch iedereen?

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen