skip to Main Content

Woonwinkel Kaatsheuvel

‘Een eigen huis, een plek onder de zon…’ Het is fijn als je er trots en met een goed gevoel over (mee) kan zingen. Het is immers een eerste levensbehoefte om in een huis te mogen wonen waar je jezelf echt ‘thuis’ voelt. Het is niet zo belangrijk of het een huurhuis is of dat het huis je eigendom is. Het is veel belangrijker dat je huis een stukje van jezelf is door de sfeer en de eigenheid van jouw of jullie woning. Ga daarom eens naar een woonwinkel in Kaatsheuvel. Doe er je inspiratie op en ontdek in jezelf waar je lekker warm en blij van binnen van wordt.

Kraal, de Woonprofessionals

Marktstraat 18
Meer info

Blokker

Hoofdstraat 77
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Trentzz by Nicole

Hoofdstraat 59
Meer info

Seniorenwinkel

Jan de Rooijstraat 1A
Meer info

Voor een goede basis ga je al naar de woonwinkel in Kaatsheuvel

Als het gaat over een goede basis dan denk je toch vooral aan de grotere investeringen zoals je keuken, vloeren, muren en indeling van je huis. Kaatsheuvel staat natuurlijk bekend om haar grote keukenboulevard en de mooie bouwmarkten, waar je vast en zeker kan slagen voor je badkamer, sanitaire, keukens, gereedschap en bouwmaterialen. Bij sommige bouwmarkten kun je ook heel goed terecht voor je tegels of vloeren of bijvoorbeeld laminaat, parket of kunststofproducten. Er zijn op het gebied van vloeren overigens ook een aantal heel interessante woonwinkels in Kaatsheuvel die gespecialiseerd zijn op bepaalde gebieden. Denk dan aan je verwarming, laminaatvloeren, tegelvloeren, muurtegels, zelfs vloeren of vloerdelen van leer zijn te koop bij de woonwinkel in Kaatsheuvel. Of ga je voor het traditionele? Heerlijke vloerbedekking (textiel)? Ook daarvoor kun je prima terecht bij de woonwinkel in Kaatsheuvel.

Ga voor een gezellige inrichting naar de woonwinkel in Kaatsheuvel

Als de basis voor jullie oké is, dan kun je verder met je inrichting. Soms wil je ook wat aanvullen of veranderen. Niet alles heeft immers het eeuwige leven en het is ook vaak zo dat je toe bent aan verandering. Een goede reden om eens naar een woonwinkel in Kaatsheuvel te gaan. Je treft er gegarandeerd professionals die jou graag helpen om jouw huis aan te kleden en in te richten. Leuke nieuwe meubels of kleinmeubels? Of wil je eens opnieuw behangen of mooie gordijnen en raamdecoratie? Je keuze is reuze bij de woonwinkels in Kaatsheuvel.

Het is niet gemakkelijk om keuzes te maken en dat geldt vooral als het om kleuren gaat. Het is daarom goed om je te laten adviseren. De interieurstylist(e), woonadviseur kan je daar goed bij helpen. Ze vragen je eerst naar jouw voorkeuren en wat je absoluut niet wilt en vervolgens helpen ze jou om de juiste keuzes te maken.

Vaak wil je toch aansluiten bij de trends van het moment. Maar kies je dan voor strak, voor juist wat speelser? Of ga je voor natuurlijke of voor heel warme kleuren? Het zal allemaal de revue passeren als je met een professional in gesprek gaat.

Bij wat kleinere projecten kan het advies al vaak in de winkel gegeven worden, maar bij grotere projecten is het toch aan te raden om de professional online te raadplegen of bij jouw thuis uit te nodigen. Ze hebben ook mooie boeken ter illustratie en inspiratie en kleurstalen om mee te nemen. Zeker voor kleinere aanpassingen aan je interieur of kleur, is dat voldoende.

Goed advies voor uitvoering krijg je bij de woonwinkel in Kaatsheuvel

Als je keuzes gemaakt zijn, dan ben je er nog niet. Het moet ook vakkundig worden gemaakt of aangebracht. Vraag daarvoor advies bij de woonwinkel in Kaatsheuvel. Ze helpen jou zeker verder. Zelf of met een goede tip.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen