skip to Main Content

Chinees eten in Kaatsheuvel

Chinees Kota Radja in Kaatsheuvel is een afhaalrestaurant, waar je een uitstekende maaltijd voor thuis haalt, goed verpakt zodat het lekker warm blijft. Bij het Chinees restaurant Jit-Sing haal je ook je maaltijden eenvoudig af en kan je daarnaast in het restaurant eten. Er is ruime parkeergelegenheid voor en achter de eetgelegenheid, zodat je makkelijk je bestelling kan ophalen. Dit doe je gewoon in het restaurant bij het bekende loket, waar je het eten afhaalt waarvan je eerder de nummers op de bestellijst telefonisch hebt doorgegeven.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Chinees restaurant in Kaatsheuvel

Foe Yong Hai, tjap tjoy, nasi, babi pangang, saté en de populaire Chinese rijsttafel, wie kent deze klassiekers nu niet? Het is natuurlijk allemaal te verkrijgen bij Chinees restaurant Kaatsheuvel. Een tafel vol met bakjes met allemaal verschillende gerechten, dat blijft gezellig om met de hele familie van te smullen! Wist je trouwens dat de Chinees-Indische restaurantcultuur is uitgeroepen tot Nederlands erfgoed? En terecht, want inmiddels zijn Chinese en Indische gerechten net zo oer-Nederlands als een friet speciaal of een kroket uit de muur. Bij een Chinees restaurant voel je je vanwege de vertrouwde inrichting altijd snel thuis. De donkere lambrisering, het aquarium, de schotelverwarmers met kaarsjes op tafel en decoratieve Chinese vazen: misschien is het een stukje nostalgie, maar de combinatie van herkenbaarheid en smaakvolle gerechten, hebben zeker bijgedragen aan de benoeming tot erfgoed.

Kwaliteit en gastvrijheid

De meeste Chinese restaurants in Nederland noemen zich overigens Chinees-Indisch, waarbij Indisch verwijst naar de Indische keuken, met gerechten als nasi, bami, saté, babi pangang en kroepoek. Die gerechten zijn dan ook het meeste bekend bij de Nederlandse liefhebbers van de Chinese keuken, tevens zijn deze minder gekruid en worden de porties groter geserveerd. Sommige gerechten zijn aan de Nederlandse smaak aangepast, waarvan de grote loempia een goed voorbeeld is. Al deze schotels zijn bij de Chinees in Kaatsheuvel natuurlijk te verkrijgen, de restaurants beschikken over een veelzijdige menukaart. Jit-Sing verzorgt daarnaast catering voor partijen vanaf 15 personen, ideaal voor als je zeker wil weten dat het buffet in de smaak valt bij je gasten. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij de Chinees in Kaatsheuvel altijd voorop.

Een geslaagde dag

Een dagje Efteling, een mooie wandelroute door de Loonse en Drunense Duinen, winkelen bij de gezellige boetiekjes in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan het textielmuseum en de inspirerende LocHal in Tilburg, op safari in de Beekse Bergen: in Kaatsheuvel en omgeving zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen! Blijf je liever dicht bij huis of je accommodatie, verken dan eens het gezellige winkel aanbod in Kaatsheuvel. Slenter door het centrum, haal een ijsje bij de ijssalon, geniet op het terras van een lekker koel drankje en neem het gemoedelijke dorpsleven in je op. Bevind je je toevallig in de situatie dat je net een nieuwe woning hebt gekocht en midden in een verbouwing zit? Dan is Kaatsheuvel een ideale bestemming voor interieurshopping met haar aanbod aan gerenommeerde keukenspeciaalzaken! En wat past er nu beter bij een drukke dag aan verbouwen, dan een portie afhaalchinees? Bestel eenvoudig online bij een Chinees restaurant in Kaatsheuvel en sluit de dag perfect af!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen