skip to Main Content

Fietsverhuur in Kaatsheuvel

Heerlijk de omgeving verkennen op de fiets? Heel goed idee hoor! Op twee wielen is het uitstekend toeven in onze mooie omgeving. Als je zelf geen fiets(en) bij je hebt, dan ga je uiteraard op zoek naar fietsverhuur in Kaatsheuvel. Dit is geen probleem. Sterker nog, er zijn maar liefst 3 plekken in Kaatsheuvel waar je tweewielers kunt huren. Eén zaak waar je e-choppers kunt huren, hetgeen een nieuwe milieuvriendelijke beleving is en twee zaken waar allerhand verschillende toerfietsen, kinderfietsen en e-bikes te huur zijn. Alle zaken zijn gelegen in het Centrum van Kaatsheuvel. Een ideale plek dus om te vertrekken en te eindigen.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

E-Chopper Fun

Peperstraat 14b
Meer info

ATZ Bike Tweewielers

Hoofdstraat 70
Meer info

Fietsen is gezond en leuk

Eigenlijk een understatement, maar mocht je in Kaatsheuvel zijn, dan is het een hele goede stap om er wat langer te blijven en naar de fietsverhuur te gaan in Kaatsheuvel. Een ‘gewone fiets’, een e-bike of e-scooter, het is gewoon heel erg leuk om fluisterstil, emissieloos heerlijk door de regio van Kaatheuvel te reizen. Fietsen is heel gezond. Vooral bij overgewicht en/of zittende beroepen kan fietsen voor je gezondheid een enorme toegevoegde waarde hebben. Je gebruikt veel spiergroepen, je traint kracht, uithoudingsvermogen, spieren rondom je longen en hart, en je algehele conditie er mee op. 30 minuten fietsen per dag reduceert de kans op suikerziekte met 40% en wist je dat het zomaar 5 kg vet op je lichaam verbrandt. Dat is toch ook mooi meegenomen. Ook als is het maar voor 1 dag. En wie weet brengt het jou op het idee om gewoon veel vaker te gaan fietsen. Nederland is een fietsland bij uitstek, toch?

Belangrijk is ook dat het leuk is. Je kunt met de fiets, e-bike of e-scooter bijna overal komen en genieten van de vele leuke plekjes in onze regio. Kaatsheuvel kent ook hele leuke fietsroutes. Door de Loonse en Drunense Duinen, richting Dongen, Waalwijk en de Maas of rondom en in de gemeente Loon op Zand. Kijk eens op bijvoorbeeld op https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/zoeken/kaatsheuvel/ en je raakt zeker geïnspireerd.

Eenmaal je rondje gemaakt is het weer goed toeven in Kaatsheuvel. Na een heerlijke fietstocht voel je toch dat je wat verdiend hebt. Ga je voor een terrasje? Ga je lekker wat eten afhalen, zoek je andere horeca of een restaurant in het centrum of buitengebied? Het is er allemaal!

Veilig en gezellig onderweg met een huurfiets

Gezellig dus voor jong en oud om samen met de fiets er op uit te gaan, de leuke plekjes te ontdekken in De Langstraat en het Hart van Brabant, heerlijk een drankje of hapje te nemen onderweg en weer terug te komen bij de fietsverhuur in Kaatsheuvel. Veiligheid is natuurlijk wel belangrijk. Daarom is het verstandig om bij de fietsverhuur in Kaatsheuvel advies te vragen over wat voor jou, je vrienden, gezin of familie het beste past. De juiste goed onderhouden tweewieler, de juiste maat, de goede instructies en natuurlijk een goede verzekering. Het is allemaal belangrijk om terug te kunnen kijken op een heerlijk je dagje ‘regio Kaatsheuvel’ die begon bij een fietsverhuur in Kaatsheuvel centrum. Veel plezier!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen