skip to Main Content

Theater Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een creatief, sociaal en levendig dorp en dat merk je als je er woont en je wilt zelf ook wat ondernemen. De vrijwilligers zijn die zich inzetten om van Kaatsheuvel een leuk Brabants dorp te maken het verschil. Voor kinderen is het in Kaatsheuvel goed opgroeien met al die sportmogelijkheden, evenementen en mooie natuur in de omgeving. Zou ieder kind niet willen wonen in Kaatsheuvel met de Efteling binnen haar grenzen en leuke speeltuinen in de wijken?

Voor de sociaal-culturele gemeenschap en iedereen die van cultuur wil genieten heeft de gemeente in 2015 een prachtig nieuw gemeenschapshuis gebouwd aan het eveneens nieuwe Anton Pieckplein. Het nieuwe theater in Kaatsheuvel heeft een in- en uitschuifbare tribune met 242 luxe theaterstoelen. Het ‘podium’ is op de vloer. Dit theater in hartje Kaatsheuvel is voorzien van de modernste verlichting en geluid, zodat in principe alles mogelijk is. Het theater in Kaatsheuvel functioneert ook als bioscoop. Regelmatig zijn er leuke films te zien.

Het theater in Kaatsheuvel is multifunctioneel

Het theater in Kaatsheuvel is multifunctioneel van opzet. Muziek- en toneelvoorstellingen, presentaties, cabaret, tonproatavonden, prijsuitreikingen, congres e.d. kunnen prima met de uitgeschoven tribune. Met ingeklapte tribune is de grote zaal prima te gebruiken voor bijvoorbeeld een vakbeurs, carnaval, bruiloft, een heerlijk feest, cursussen, vergaderingen of bridgeverenigingen. Ook verenigingen zoals de Harmonie Kaatsheuvel maken veel gebruik van het theater in Kaatsheuvel. Zowel voor repetities als voor publieksuitvoeringen.

Gezellig naar het theater in Kaatsheuvel

Het klinkt misschien wat opportunistisch, maar het is gewoon heel leuk om in Kaatsheuvel naar het theater te gaan. Of je nu uit Kaatsheuvel zelf komt of uit de regio of als je als toerist hier in Kaatsheuvel bent…het is gewoon heel gezellig om hier naar het theater te gaan. Kijk daarom een in het programma of er iets leuks te doen is wat bij jou en je situatie past.

Als je wat tijd over hebt nadat je in de middag bijvoorbeeld in de Loonse en Drunense duinen was of bent gaan wandelen in landgoed Huis ter Heide, dan is er altijd wel een leuk om even het dorp in te gaan om te winkelen en dan naar een restaurant of cafétaria voor een culinaire ‘pitstop’ te gaan. Bij goed weer kun je heerlijk op het terrasje bij de bakker of op het grote Anton Pieckplein genieten en als het weer wat minder is, dan zul je merken dat de entourage binnen ook meer dan oké is!

Ook na je bezoek van het theater in Kaatsheuvel kun je nagenieten. In het Klavier, aan het Anton Pieckplein zijn leuke gelegenheden waar je onder het genot van een biertje, wijntje en nog een knabbel of balletje kunt napraten. Als Kaatsheuvelnaar is het waarschijnlijk dat je plaatsgenoten die je kent weer eens tegenkomt. Kom je van buiten dit dorp, dan is het vaak gemakkelijk om met de lokale bevolking in contact te komen. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid staat voorop!

We zien je graag in het centrum van Kaatsheuvel. Kom en geniet van het winkelen, eten & drinken en ons gezellige theater. Tot snel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen