skip to Main Content

PIT Fitness

Het dagelijkse leven brengt veel prikkels met zich mee waardoor het soms lekker is om deze energie van u af te trainen in een rustige omgeving. PIT Premium Fitness biedt een rustige ruimte waarin u van alle gemakken voorzien bent. Wij bieden zowel service als begeleiding van A tot Z. Ons doel is om u in elk gemak rondom elke training te voorzien zodat u kunt focussen op het bereiken van gegarandeerde resultaten.

Alle personal training programma’s zijn exact afgestemd op uw situatie en doelstelling. De situatie en doelstelling worden vastgesteld aan de hand van een intake gesprek en uitgebreide meting. Het traject wordt vastgesteld en er kan spoedig een start gemaakt worden met de eerste trainingen en begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. De gecertificeerde personal trainers van PIT Premium Fitness staan te allen tijden klaar om op alle vlakken van hulp te voorzien.

De personal training programma’s worden aangevuld door vrije training en verschillende small group trainingen. Tijdens al onze trainingen zijn er nooit meer dan zes personen tegelijkertijd aanwezig, waardoor ook uw vrije training kwalitatief hoogstaand zal zijn. Als werkgever of werknemer kunt u tevens bij ons terecht voor diverse op maat gemaakte bedrijfsfitness trajecten.

Contact

Anton Pieckplein 5A
5171 CV Kaatsheuvel
06 40179571
info@pitfitness.nl

Openingstijden

Maandag 07:00 – 22:30
Dinsdag 07:00 – 22:30
Woensdag 07:00 – 22:30
Donderdag 07:00 – 22:30
Vrijdag 07:00 – 22:30
Zaterdag 07:00 – 13:30
Zondag Gesloten
Meer informatie

Bezoek de website

Meer sport in Kaatsheuvel

Peperstraat 24
Anton Pieckplein 5A
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen