skip to Main Content

Fairytale Festival Kaatsheuvel 12 -13 mei en 16 september 2023

Het Fairytale Festival in Kaatsheuvel werd in 2016 voor het eerst georganiseerd. Op enkele weilanden vlakbij de Efteling. Enkele jongeren zijn daarmee gestart. Vanaf de eerste keer was het al groot opgezet en kwamen duizenden jongeren, maar ook wat ouderen op het festival af. Het is inmiddels een tweedaags festival met prachtige podia en stages in passend thema’s. Kortom: je treft er een niet werkelijke, sprookjesachtige sfeer aan. Veel verschillende dj’s treden op. Bekende en onbekende dj’s!

Het eindigt met een spetterend vuurwerk. In principe wordt het in mei georganiseerd, maar dat kan niet altijd! Dus…volg het Fairytale in Kaatsheuvel en zet het in je agenda. Kom je van wat verder weg dan uit de regio? Overnachten is ook geen probleem in Kaatsheuvel; je vindt vast jouw slaapplekje

Gevarieerde muziek op het Fairytale Festival in Kaatsheuvel

Er is van verschillende dancemuziek te genieten op het Fairytale Festival in Kaatsheuvel. Van hardstyle tot house en muziek dat daar tussenin zit. Het festivalterrein wordt doorgaans in drie ‘afdelingen’ verdeeld. Een groots Mainstage, The Gatekeeper en The Teagarden – waar verschillende varianten van de dancemuziek te horen zijn. Van een beetje soft naar hardcore muziek. Om een indruk te krijgen van de eerste editie van het Fairytale Festival in Kaatsheuvel.

Onder andere dj’s als Sandro Silva, Digital Punk en Mell Tierra traden op. De organisatie was trots op de eerste editie. Die was meteen uitverkocht. Daarna groeide het Fairytale Festival door en inmiddels is het een tweedaags programma. De prijzen zijn prima! Zeker voor hetgeen je er voor terug krijgt.

Het Fairytale Festival in Kaatsheuvel is meer dan muziek alleen

De vier vrienden die verantwoordelijk zijn voor de organisatie streven vooral gezelligheid na. Elkaar ontmoeten of nieuwe vrienden maken, vinden ze belangrijk. Muziek verbindt, dat is hun overtuiging. Daarom is het ook heel leuk om te zien dat de jongeren vaak vergezeld worden door hun ouders. Een ‘meer-generatie-festival’ zou je het dus ook kunnen noemen en dat mag best ‘bijzonder’ genoemd worden. Dat het Fairytale Festival door vrijwilligers wordt georganiseerd en gedragen is bijzonder te noemen.

Behalve de verschillende podia met hun eigen muziek wordt ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Er zijn veel kraampjes waar lekker te eten is en uiteraard is er aan drank geen gebrek. Zo is er een prachtige ‘speciaalbier-area’ voor de echte bourgondiërs onder ons en verzorgt de catering een breed assortiment aan heerlijke maaltijden.

Een echte aanrader dus om het Fairytale Festival in Kaatsheuvel te bezoeken. Het is een festival met een verhaal, met een dieper gevoel, een plek waar je versteld zult staan van de podia en samen met je vrienden, zoons, dochters, vaders, moeders, ooms, tantes een prachtige dag van gaat maken.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen