skip to Main Content

Café in Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een eetcafé in Kaatsheuvel? Wil je gewoon even een kopje koffie met wat lekkers erbij, een biertje, wijntje, wat fris met een portie bitterballen? Een café, eetcafé of café-restaurant heb je zo gevonden. Op verschillende plaatsen kun je terecht voor een drankje en een hapje. Bij de cafétaria’s, bij de bakkerij voor een kopje koffie en een warme appelflap of een warm worstenbroodje, of bij de café-restaurants en hotels. Veel zaken hebben een heerlijk terras om er extra van te genieten op de dagen dat het kan. Ook al valt er een spatje regen of is het wat kil; daar zijn op veel plaatsen voorzieningen voor getroffen.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Mevlana Pizza & Döner

Poolsestraat 8A
Meer info

Chez Pierre

Peperstraat 14B
Meer info

Grand Café Du Nord

Anton Pieckplein 8
Meer info

Bij Anton

Anton Peckplein 2
Meer info

Mantel-Match Café

Peperstraat 13
Meer info

In welke omgeving zoek je een gezellig Kaatsheuvels eetcafé?

In Kaatsheuvel zijn veel eetcafés gecombineerd met andere aantrekkelijke functies, zoals een restaurant of bakkerij. Zo ligt Kaatsheuvel midden in het groen van het hart van Brabant. Aan de oostkant is Kaatsheuvel begrensd door De Loonse en Drunense Duinen , aan de westkant is Kaatsheuvel begrensd door een agrarisch gebied richting Dongen en het Slagenlandschap richting Waalwijk en Waspik. Midden in de natuur dus. Op het moment dat je lekker aan het genieten bent van een wandeling of fietstocht, dan is het natuurlijk erg mooi om je in dit landschap te laten verwennen met een kopje koffie of een biertje. Tot zelfs enkele meters van het Kaatsheuvelse duinzand is een pracht van een eetcafé.

Het kan ook gezellig zijn om in combinatie met winkelbezoek of gewoon omdat je er zin in hebt naar een eetcafé in Kaatsheuvel te gaan. In het centrum zijn verschillende mogelijkheden. Wil je over een groot plein kijken waar een zwaaiende fietser of voetganger het terras passeert? Vind je het leuk om in de winkelpassage van de Hoofdpoort te zitten? Heerlijk toch na het boodschappen doen? Of wil je lekker passanten kijken in de Hoofdstraat, Peperstraat of Gashuisstraat? Het kan allemaal. In de eetcafés van Kaatsheuvel kun je terecht voor een heerlijke versnapering, lunch of een onverwacht eenvoudige maar lekkere maaltijd.

In Kaatsheuvel heb je ook bij een café voor mensen die het gezelschap opzoeken. Vereenzaming ligt op de loer bij mensen die hun partner en familie verliezen. Het is dan leuk om het café op te zoeken, waar als het ware een soort van mantelzorg wordt gegeven. In de Peperstraat worden de klanten gestimuleerd om met elkaar in contact te komen voor een praatje, een drankje en natuurlijk: iets lekkers erbij. Want dat hoort zo in Kaatsheuvel.

Een drankje in combinatie met sport? Ja dat kan natuurlijk ook. In Kaatsheuvel kun je terecht voor biljart en snooker bijvoorbeeld. De biljartsport kan daar in alle varianten worden gespeeld en het is er erg sfeervol. Het is ook mogelijk om er te darten. Dat wint natuurlijk de laatste jaren enorm aan populariteit. Het is er echt gezellig en er zijn interessante arrangementen voor een potje darten, biljarten, een drankje en een hapje. Dit alles voor een vriendelijke prijs.

In een café in Kaatsheuvel tref je elkaar altijd weer

In het begin tot halverwege de vorige eeuw was het heel normaal dat iedere straat zowat haar eigen buurtcafé had. Het was heel normaal dat de met name de mannen in de buurt elkaar daar troffen om de week of dag door te spreken. Ook het biljartspel was in die tijd heel erg populair. Nog steeds is het zo dat veel lokale mensen elkaar treffen in de cafés. Vooral in het centrum is dat de laatste jaren enorm toegenomen. Het kreeg een impuls op het moment het Anton Pieckplein in Kaasheuvel met enkele eetcafés werd opgeleverd in mei 2016.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen