skip to Main Content

Juwelier in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel telt twee juweliers. Allebei in het centrum van Kaatsheuvel. Allebei gerenommeerde zaken die al tientallen jaren een regionaal verzorgingsgebied hebben. In Kaatsheuvel weet iedereen deze vakmensen te vinden. Of het nu over een horloge, trouwring, mooi sieraad of herdenkingssieraad van een dierbare die overleden is… je gaat het vinden bij de juwelier in Kaatsheuvel. Allebei hebben onze juweliers hun specialiteiten en daardoor zijn ze heel aanvullend van elkaar. Dus of je nu bij de een of de ander als eerste binnenstapt…. Kan je bij de ene niet kiezen, dan wel bij de andere juwelier. Altijd zal je slagen in Kaatsheuvel.

Vakmanschap van de juwelier in Kaatsheuvel is meesterschap

Ieder zijn vakkennis. Zo is dat ook bij onze juweliers. Ze hebben verstand van de actuele modetrends op het gebied van horloges, sieraden en trouwringen. Het advies zal je zeker een eind vooruit helpen.

Goudsmit

Maar wist je dat een van de juweliers een echte goudsmid is? Een bijzonder vak waar techniek en creativiteit samen komt. Sieraden zijn mensen vaak lief. Er zitten herinneringen aan en die worden gekoesterd. Toch is het fijn dat sieraden van hand tot hand gaan. Van vriend naar vriendin, van oma naar kleindochter. Wat is er dan mooier dat het sieraad, waar zo veel emotionele herinneringen mee verbonden zijn te vermaken naar een sieraad dat past en weer jaren mee kan? Of wat is er mooier om een sieraad te ontwerpen naar wens van een klant en daar as van een dierbare ouder of partner in te verwerken? Onze goudsmid helpt u graag om een sieraad te maken dat helemaal bij jou en je emoties past.

Horloger

Een horloge moet op tijd staan. Of die nu net nieuw is of al heel oud… Een horloge gaat ook wel eens kapot. Een batterijtje vervangen is zo gefikst, maar soms is er (bij oudere) horloges echt een mechanisch probleem. De uurwerken zijn heel fijnmechanisch en het luistert erg nauw om alle radertjes goed en soepel te laten verlopen. 24 uur per dag, week in week uit. Op het moment dat je echt aan het uurwerk gaat schroeven is het risico erg groot dat onherstelbare schade aan het horloge komt. Dat wil je niet. Het horloge is je dierbaar, soms gekregen van je ouders of grootouders. Onze horloger is vakman op dit gebied. Hij weet waar hij aan begint en zal repareren als dat enigszins mogelijk is.

Uitgebreide keus bij de juwelier in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel kun je dus altijd slagen. Alle bekende maar ook onbekende merken zijn te koop in centrum Kaatsheuvel. Er zijn ook prachtige lijnen waarin je zowel een horloge, halsketting en ring kunt kiezen. Een specialisme is trouwringen. Vanuit de verre omgeving komt men daarvoor naar Kaatsheuvel. Je kunt samen met de hulp van de juwelier een eigen ontwerp maken. Zo maak je dat sieraad dat je zo graag je hele verdere leven wilt dragen zo persoonlijk mogelijk is. De prijzen verschillen hier natuurlijk. Handgemaakte sieraden zijn vaak wat duurder dan machinaal gemaakte sieraden.

Inkoop van sieraden en goud

Als mensen geen waarde of herinneringen meer hebben aan oude sieraden, dan is het een optie om dit te verkopen. Een veilig en betrouwbaar adres is de juwelier in Kaatsheuvel. Hij taxeert je sieraad en geeft je er een eerlijke prijs voor. Het bedrag kan je positief verrassen en wie weet investeer je het meteen in een mooi nieuw sieraad, op weg naar nieuwe mooie levensherinneringen.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen