skip to Main Content

Telefoonwinkel Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een telefoonwinkel in Kaatsheuvel? Dan heb je dat zo gevonden. Er zijn niet veel fysieke winkels, maar in Kaatsheuvel kan je absoluut heel goede producten kopen met uitstekend advies en fantastische service. Of het nu voor je bedrijf is of privé: je vindt het in de Kaatsheuvelse telefoonwinkel. Dus eigenlijk is al je communicatieapparatuur gewoon in Kaatsheuvel te koop, want je kunt er behalve smartphones en alle accessoires daarvoor kun je ook voor computers terecht in de computerwinkel of in de winkel voor cartridges, toners en printers. Samen met de softwarebedrijven op het gebied van ICT, online services en automatisering, kun je dus volledig ontzorgt worden.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

A & Z Telecom

Hoofdstraat 56
Meer info

Een keuze maken voor een nieuwe telefoon doe je bij de telefoonwinkel in Kaatsheuvel

Of je nu een opvolger zoekt voor een wat oudere mobiele telefoon / smartphone of je over wilt stappen naar een ander merk… in de telefoonwinkel in het centrum van Kaatsheuvel kun je altijd terecht. Ook zie je direct wat de kosten zijn. Behalve dat je jouw favoriete telefoon kunt kopen, kun je er ook een abonnement afsluiten. De totale kosten kunnen perfect in beeld gebracht worden. Soms is het voordelig om naar een andere provider te stappen met behoud van je bundelgrootte of krijg je voor dezelfde prijs meer telefoontijd en data. In combinatie met aanschaf van een telefoon kan het je zomaar tientallen euro’s schelen en per jaar wel € 100,- of meer. In Kaatsheuvel heeft de telefoonwinkel keuze uit een groot aantal merken, zoals Samsung, Huawei, LG, Sony, Nokia, HTC en OnePlus. In het assortiment zitten ook tablets. Voor een iPhone kun je helaas (nog) niet in Kaatsheuvel terecht. De verkoper en eigenaar van de telefoonwinkel in Kaatsheuvel luistert eerst naar je verhaal en geeft daarna graag advies. Breng juist dáárom een bezoek aan de telefoonwinkel in Kaatsheuvel. Dan weetje zeker dat je een aanschaf gaat doen waar je heel tevreden over zult zijn. De meest gangbare telefoons zijn op voorraad. Ook met het overzetten van jouw data helpt het personeel je graag. Een service die door heel veel klanten enorm wordt gewaardeerd. Tip: Neem gerust je oude smartphone / telefoon mee; immers deze heeft wellicht een aardige inruilwaarde.

Accessoires voor mobiele telefoons vind je in Kaatsheuvel

Ook voor accessoires kun je gerust even binnenlopen bij de telefoonwinkel. Of het nu om een lader, een houder of andere accessoire gaat… er is een grote variëteit in de winkel. Dit voor heel vriendelijke prijzen.

Reparaties van telefoons, smartphones en tablets in Kaatsheuvel

In de Kaatsheuvelse telefoonwinkels kun je ook terecht voor reparaties. En zeker ook voor reparaties van Apple. Of je nu met een iPhone, iPad of iPod komt; de jongens in Kaatsheuvel die fixen het wel. De merken die in het verkoopprogramma zitten worden uiteraard ook gerepareerd, mocht je pech hebben met je telefoon / smartphone of tablet. Voor zowat alle reparaties of upgrades kun je bij de telefoonwinkel in Kaatheuvel terecht. Denk daarbij aan: vervanging van je schermglas, van je accu, je luidspreker, knopjes, je connector die niet lekker meer is of aan een van de camera’s. Heel vaak loont het om te repareren in plaats van een volledige smartphone te vervangen. Mocht je niet zeker zijn van de hard- of software, ook dat kan in de telefoonwinkel onderzocht worden. Nog belangrijker: het kan voor jou voor een interessante prijs verholpen worden. Vaak kun je er gewoon even op wachten.

Zien we jou in onze telefoonwinkels in Kaatsheuvel? Tot snel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen