skip to Main Content

Keukenboulevard Kaatsheuvel

Keukens koop je in Kaatsheuvel. Dit klinkt wellicht wat arrogant, maar als je je op een efficiënte manier wilt oriënteren, wilt laten adviseren en een keuze wilt maken bij een betrouwbare keukenzaak, dan is de keukenboulevard in Kaatsheuvel dé plek om heen te gaan. In een straal van één of twee kilometer zijn ca. 15 keukenspecialisten te vinden. De meesten met een mooie en grote showroom. Voor ieder budget en voor iedere smaak is er als het ware een speciaalzaak. Het gaat je dus zeker lukken om in Kaatsheuvel voor een keuken te laten inspireren en het moet dus nogal gek zijn als het niet zou lukken om in Kaatsheuvel voor een mooie keuken te slagen.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

In Kaatsheuvel vind je alle stijlen vormen en prijsklassen keukens

Het is handig natuurlijk als je je eerst wat voorbereid voordat je op pad gaat. Hoeveel ruimte heb je voor je nieuwe keuken? Wat zou de maat en de vorm van de keuken kunnen zijn? Hoe wil je de keuken positioneren van deuren en ramen? Denk je aan een kookeiland? Dat zijn toch de eerste vragen die een adviseur je zal stellen.

Verder is het goed om alvast een idee te hebben van de stijl. Ga je voor een industriële look, voor design, landelijk, modern of eigentijds? Of wat wil je persé niet? Verdere inspiratie kun je zeker krijgen als je door een aantal van onze prachtige keukenzaken loopt die de keukenboulevard in Kaatsheuvel rijk is.

Ook voor een klein budget is er wel een leuke keuken te koop. Dus aarzel niet om je te laten verrassen door een van de discounters. Vaak kun je heel veel keuken kopen voor een beetje. Voor wie wat meer kan besteden, zijn er een behoorlijk aantal winkels die het middensegment bedienen en enkele zaken die helemaal in het topsegment zitten. Behalve voor het meubel geldt dit uiteraard ook voor de apparatuur. Op de Keukenboulevard in Kaatsheuvel kun je het nieuwste van het nieuwste kopen, maar ook heel gangbare apparatuur voor een hele leuke prijs.

Keukenboulevard in Kaatsheuvel kun je combineren met leuke dingen

Mocht je van ver komen, dan is het geen probleem om er een uitje van te maken. Overnachten is geen probleem en er zijn ook voldoende restaurants voor een heerlijk diner of lunch. Als je wat langer in de buurt van de keukenboulevard van Kaatsheuvel bent of gewoon hier in de buurt woont, dan is een bezoek aan de bouwmarkt in Kaatsheuvel ook voor de hand liggend.

Soms wil je samen met je gezin op zoek naar een keuken die bij je past. Voor kinderen is het niet altijd een feest natuurlijk. Ons advies: combineer het met een bezoek aan bijvoorbeeld de Efteling of een bezoek aan de grote Loonse en Drunense Duinen speeltuin, dan wordt het plotseling ook voor de kinderen erg aantrekkelijk! Mocht je met vrienden of je ouders naar de Keukenboulevard in Kaatsheuvel gaan? Begrijpelijk hoor, want het is natuurlijk altijd goed om met iemand te kunnen sparren. In combinatie met een overnachting wordt dat natuurlijk heel aangenaam; immers op een van de dagen of dagdelen die je dan over hebt, kun je heerlijk gaan genieten van de Loonse & Drunense Duinen of Huis ter Heide. Er zijn prachtige wandelroutes om je daar bij te helpen. Het is overigens allemaal een steenworp van de keukenboulevard vandaan. Afhankelijk van waar je overnacht kun je er te voet of met de fiets heen. Bij de fietsverhuur kun je eventueel een fiets huren. Gezellig samen keukens shoppen en meer in Kaatsheuvel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen