skip to Main Content

Health, Beauty & Welzijn Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel zijn alle producten te koop voor uw dagelijkse persoonlijke verzorging.  Kappers, barbers, nagelstudio’s zijn er een aantal. De bekende landelijke formules vind je ook in ons compacte winkelcentrum. Zowel in de overdekte Hoofdpoort als in de Hoofdstraat – Poolsestraat. Ook op het gebied van gezondheid en welzijn heeft Kaatsheuvel veel te bieden. Denk aan geestelijke, mentale en fysieke verzorging, zoals bijvoorbeeld yoga, pilates, massages of andere therapeutische behandelingen.

Zorg dat je er goed uitziet

Het is goed voor je zelfvertrouwen als je er verzorgt uitziet. Het is nóg leuker als mensen je complimenteren met: ‘je ziet er goed uit!’ Goede producten kunnen je daar bij helpen. Behalve goede producten kan ook een kijkje in de spiegel van de kapper of een bezoek aan een nagelstudio of specialist in de huidverzorging je hier enorm bij helpen. Om er goed en mooi uit te zien helpt het ook als je ‘lijf goed in z’n of haar vel zit’. Dit is behalve mooi gezegd ook voor iedereen haalbaar. Onze fitnesscentra en therapeuten kunnen u hier perfect bij begeleiden. Er zijn verschillende abonnementsvormen en verschillende manieren om je ‘work-outs’ te doen. Er zijn grote en heel kleinschalige fitness-aanbieders. Heel vaak zijn er kennismakingsaanbiedingen om het gewoon eens te proberen. De kans is groot, dat je er blijft hangen, want je zult merken dat je doelen gehaald worden en… dat het nog leuk is óók!

Een gezond lijf en een gezonde geest gaan samen. Maar dat wist je toch al? In Kaatsheuvel vind je verschillende specialisten op het gebied natuurkundige geneeskunde, parametrische zorg, yoga, huidverbetering e.d. Deze specialisten hebben heel veel expertise om je verder te helpen omdat dat gewoon even nodig is.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen