skip to Main Content

Opticien Kaatsheuvel

Op zoek naar ooglenzen, een leuke bril of zonnebril? In Kaatsheuvel zijn een drietal opticiens. Stuk voor stuk mooie zaken met deskundig personeel. Een tweetal landelijke ketens zijn vertegenwoordigd. Een franchise- brillenwinkel en een filiaalbedrijf. Er is ook een zelfstandig opticien in Kaatsheuvel met een grote kring van klanten in de regio. Kortom: verder zoeken naar een brillenwinkel dan in Kaatsheuvel is echt niet nodig.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Pearle Opticiens

Poolsestraat 2
Meer info

Musters Oogzorg

Hoofdstraat 101a
Meer info

Je ontkomt er niet aan – je ogen verdienen het beste advies

Sommige kinderen ‘moeten’ al aan een bril, maar bij de meeste mensen is dat pas nodig op een wat oudere leeftijd. Iedereen is het er wel over eens dat je ogen een van je belangrijkste lichaamsdelen zijn. Zonder goed te zien, mis je heel veel van je leven. Het is daarom ook erg verstandig om er heel zuinig mee om te gaan. Ga daarom naar een brillenwinkel met erkende opticiens, gediplomeerde optometristen. De brillenwinkels in Kaatsheuvel hebben dat gelukkig allemaal. Daarbij hebben ze ook de meest geavanceerde apparatuur om de oogmetingen mee te kunnen doen. In Kaatsheuvel zeggen ze dus: sol niet met je ogen, kom gewoon even langs. Wij hebben kijk op ogen.

De laatste brillenmode en ooglenzen vind je bij de brillenwinkels in Kaatsheuvel

Je hoeft niet treurig te zijn als je aan een ‘bril moet’. Een goed alternatief is natuurlijk om ooglenzen aan te laten meten. Het is in het begin even wennen en twee keer per dag ‘stoeien’, maar dat gaat snel over. De ooglenzen zijn er in vele soorten en ze zijn tegenwoordig niet meer zo belastend voor je ogen dan vroeger. Het draagcomfort van ooglenzen is voortaan hoog. Het bijkomende voordeel van ooglenzen is natuurlijk dat je geen last hebt van je bril bij het sporten in de regen. Kans op gezichtsletsel door vallen of ballen is ook veel kleiner. Maandlenzen, daglenzen, weeklenzen, harde of zachte? In de brillenwinkel in Kaatsheuvel helpen ze jou deze keuze te maken. Een type lens proberen mag ook, zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Toch biedt een bril ook perspectief. Kan gewoon heel erg leuk zijn. Een bril geeft je een nieuwe uitstraling of kan jouw uitstraling die je graag wilt accentueren. Wil je een jongere, oudere, serieuzere of juist vriendelijkere uitstraling? Zet eens een andere bril op in de brillenwinkel in Kaatsheuvel. Je zult versteld staan wat voor impact het heeft op jouw uitstraling, op jouw identiteit, uiteindelijk op jouw imago. Als je weet dat je er goed uitziet met jouw gewenste uitstraling, helpt dat enorm in je zelfvertrouwen.

Brilmontuur dat bij jou past

Behalve de vele verschillende vormen en uitstralingen van brilmonturen kun je in de Kaatsheuvelse brillenwinkel ook advies krijgen over het materiaal van de monturen. Die zijn er in alle prijsklassen en kwaliteiten. Afhankelijk waar en hoe je je bril gebruikt, past een materiaal brilmontuur.

Een leuke zonnebril is comfortabel

Een zonnebril is niet alleen luxe. En ja…het kan heel stoer en leuk staan. Maar wist je dat goede zonnebrillen de schadelijke ultraviolete stralen van de zon tegenhouden? Het helpt zelfs in langere tijd tegen staar en maculadegeneratie (gezicht- en scherptevermindering). Een zonnebril beschermt overigens behalve de ogen ook de huid rond de ogen tegen de zon. Een belangrijk effect is ook dat je ogen minder snel vermoeid zijn bij veel zonlicht en kan daarom eventuele (lichte) hoofdpijn voorkomen. Je kunt natuurlijk snel een blitse zonnebril op een braderie kopen, maar het is een goede investering om ook hiervoor eens bij een Kaatsheuvelse brillenwinkel binnen te lopen.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen