skip to Main Content

Loonse en Drunense Duinen Horeca

Het is voor veel mensen toch even de ‘kers op de taart’ als je tijdens je recreatieve tocht in de Loonse en Drunense duinen een horecagelegenheid kunt vinden. In Kaatsheuvel kun je terecht voor horeca. Dicht bij de Loonse en Drunense duinen of een steenworp verderop bij de horeca in Kaatsheuvel.

Dicht bij de Loonse en Drunense duinen mooie horeca

Als je een rondje Loonse en Drunense duinen fiets, kom je horeca tegen. Op een aantal plekken; je hoeft nooit langer dan een half uurtje te fietsen om een terrasje en een mooie uitspanning te vinden. De horeca rond de Loonse en Drunense duinen vindt je aan de randen van het nationale park de Loonse en Drunense duinen. In Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Drunen, Cromvoirt, Helvoirt en Udenhout. Dan heb je je rondje gedaan hoor! Iedere gelegenheid heeft zo haar eigen karakter. Het is dus leuk om vaker fietsen in en rond de Loonse en Drunense duinen en telkens een andere leuke plek uit te kiezen. Een mogelijkheid is ook om juist te kiezen voor een horecagelegenheid in of bij de Loonse en Drunense duinen en dan jouw wandeltocht te gaan kiezen en lopen. Je kunt zelf je knooppuntenroute bepalen of je kiest een van de uitgezette routes. Een heerlijke lunch onderweg, nog een ander stukje wandelen – bijvoorbeeld een soort van ‘achtje’ lopen en dan afsluiten met een biertje of een wijntje. Wie doet je wat…

Mocht je wandelen in het landgoed Huis ter Heide dan kun je het beste naar het kleinste dorp van gemeente Loon op Zand gaan en dat is De Moer. Daar heb je een goed terras en mooie horecagelegenheid. Als je je route goed plant, dan kom je er dicht in de buurt.

Voor een speciale gelegenheid naar de horeca bij de Loonse en Drunense duinen

Voor een bijzondere gelegenheid kun je ook terecht bij de uitspanningen in de buurt van de Loonse en Drunense duinen. Als je kinderen in je gezelschap hebt, dan kan je er fantastisch terecht, want er zijn speeltuinen bij de horeca van de Drunense duinen. De ene speeltuin is wat groter dan de andere, maar voor kinderen zijn ze allemaal heel leuk. Zelfs een hele leuke, grote en overdekte speeltuin, waterspeeltuin en enkele zwembaden zijn te vinden bij de campings die aan of in het natuurgebied liggen.

Het is ook leuk om jouw feestje te vieren in de horeca aan de Loonse en Drunense duinen. Of het nu gaat om jouw Abraham- of Sarahfeest, jouw bruiloft, familiefeest of een gewone verjaardag… je kunt altijd terecht bij een van de mooie horecagelegenheden. Als je tijd tekort komt of je komt van ver: bespreek een van de hotels of overnacht in een B&B of een van de campings. Eén ding is zeker. Jouw momenten van ontspanning en gezelligheid ga je inlijsten in de mooiste herinneringen. Of het nu éénmalig was of iedere week, je gaat er van genieten. Sterker nog: al breng je ‘zomaar’ een bezoek aan de horeca bij de Loonse en Drunense duinen, dan wordt het vanzelf alle een ‘speciale gelegenheid’. Kom en geniet!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen