skip to Main Content

Supermarkt Kaatsheuvel

De supermarkt is DE formule om je boodschappen snel en efficiënt te doen. Heel veel producten in de food en non-food zijn er voor een mooie prijs te koop. De supermarkt in Kaatsheuvel onderscheidt zich daar niet in, maar Kaatsheuvel heeft wel relatief veel supermarkten. Dat is ook de reden dat deze supermarkten een regionale aantrekkingskracht hebben in het Hart van Brabant. Zowel de discount-formules als de servicesupermarkten zijn er aanwezig én ze hebben een hele goede naam als het gaat over het assortiment, service, kwaliteit en de lay-out van de winkels.

Albert Heijn

Gasthuisstraat 124
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Jumbo Hoofdpoort

Hoofdpoort 22
Meer info

Koopjesman

Peperstraat 2
Meer info

De verschillende supermarkten in Kaatsheuvel lopen voorop

De supermarkt in Kaatsheuvel loopt voorop. Een viertal landelijke ketens hebben een groot filiaal in Kaatsheuvel. Allemaal zijn ze onlangs volledig opnieuw ingericht en twee van de vier zijn zelfs volledig herbouwd. Ze voldoen aan de laatste en hoogste eisen die jij als consument kunt stellen. De inrichting van de supermarkt in Kaatsheuvel is logisch en de schappen zijn altijd goed op orde en gevuld. Natuurlijk hebben de verschillende formules hun eigen sterke troeven. De ene supermarkt biedt het meeste op het gebied van groente en vers, de andere weer meer in de houdbare producten en de prijs. Het aardige is dat je bij de servicesupermarkten ook nog andere winkels hebt. Met name de supermarkten in het centrum liggen tegen de winkelstraat aan. Dit is heel handig als je een combinatiebezoek wilt voor kleding, witgoed, of naar een bakkerij, slager of juwelier wilt gaan. Ook de combinatie met lunch in het dorp of een bezoek aan de sportschool is het handig om snel naar de supermarkt in het centrum van Kaatsheuvel te gaan.

Gratis en goed parkeren bij de supermarkt in Kaatsheuvel

Dát is wel zo handig. Als je je boodschappen doet, dan wil je je auto natuurlijk heel dicht bij de winkel hebben staan. In de Hoofdstraat en in de Peperstraat zijn een behoorlijk aantal parkeerplaatsen, zodat je bijna in de winkel kunt parkeren. Soms moet je wel even zoeken en soms is er daar geen ruimte. Géén ramp! Je rijdt even door, je gaat het hoekje om en achter de Hoofdstraat kun je parkeren. Binnen enkele minuten kun je overal terecht. De grote parkeerplaatsen zijn binnen 100 meter van de ingang van de supermarkten. En daar is eigenlijk altijd wel een plaats voor jouw bolide. Lekker handig dus!

De supermarkt in Kaatsheuvel heeft ook andere services

Behalve het grote assortiment aan producten met leuke prijzen heb je ook andere services. Wat denk je van hun nieuwsbrieven, hun overheerlijke recepten, de leuke acties en aanbiedingen en jawel… ook online zijn er veel mogelijkheden. Nadat je een account aangemaakt hebt aangemaakt bij de supermarkt kun je zowat alle producten in je ‘winkelmandje’ gooien. Daarna heb je de mogelijkheid om het op een bepaald moment op te gaan halen bij jouw supermarkt, bij een Pick Up Point of dat je het laat bezorgen bij je thuis. Je kunt ook voor langere tijd je boodschappen laten bezorgen. Tot een aantal weken vooruit kan dat zelfs! Eén keer goed nadenken, je bestelt de dagelijkse- en wekelijkse boodschappen online en je kunt er weer een hele tijd veel gemak van ondervinden. De kosten? Die vallen mee, je kunt er immers ook tijd mee besparen en als je dat mee zou rekenen, kan de kostenbalans zelfs omslaan.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen