skip to Main Content

Horeca Kaatsheuvel

De horeca in Kaatsheuvel floreerde tot de 60-er jaren enorm. Er werd veel geld verdiend in de schoenindustrie en op iedere hoek van de straat was er wel een gezellig café met een biljart. Zo waren er vele biljartverenigingen en ook voetbalelftallen, die het tegen elkaar opnamen in de naam van het café waar ze thuis waren. Daarna ging het snel bergafwaarts, omdat de schoenindustrie teloor ging en het budget idem dito. Er bleven slechts enkele horecagelegenheden over. Een enkel restaurantje en een aantal cafétaria’s.

Pieckbon

De Pieckbon is de ideale cadeaubon om te besteden in Kaatsheuvel
Meer info

Winkelen in Kaatsheuvel

Laat je verbazen door het winkelaanbod!
Meer info

Op Stap in Kaatsheuvel

Wist je dat "wij" een mooi festival hebben?
Meer info

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

Grill-ig – Tapas & à la carte

Horst 1
Meer info

De Molen

Vaartstraat 102
Meer info

Mykonos

Gasthuisstraat 53
Meer info

Recreatiepark- en Brasserie Marvilla Parks Kaatsheuvel

Roestelbergseweg 3
Meer info

GuestHouse Hotel

Gasthuisstraat 118
Meer info

ICHI

Marktstraat 1
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Cafetaria Holle Bolle Gijs

Poolsestraat 6
Meer info

Mevlana Pizza & Döner

Poolsestraat 8A
Meer info

Chez Pierre

Peperstraat 14B
Meer info

De Parel van Azië

Hoofdstraat 36A
Meer info

Grand Café Du Nord

Anton Pieckplein 8
Meer info

Restaria het Friethuys

Gasthuisstraat 1
Meer info

Bistro de Leckernij

Gasthuisstraat 5
Meer info

Domino’s

Anton Pieckplein 117b
Meer info

Bij Anton

Anton Peckplein 2
Meer info

Mantel-Match Café

Peperstraat 13
Meer info

Bakker Bart

Hoofdpoort 12
Meer info

Horeca in Kaatsheuvel en haar geschiedenis

Zo rond de eeuwwisseling ging het weer beter met de horeca in Kaatsheuvel. De levensstandaard werd hoger en het toerisme richting onze regio kreeg een vlucht. Kaatsheuvel werd een plek om heen te gaan. De Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, Huis ter Heide; het zijn plaatsen waar het goed toeven is. Maar het loont ook om gezellig even te winkelen in Kaatsheuvel en dat te combineren met een lekkere lunch of maaltijd. Er kwamen meer en meer verblijfsaccommodaties en de toeristen zochten de horeca in Kaatsheuvel op.

Veel variatie in de horeca van Kaatsheuvel

Er is heel veel keus in de horeca in Kaatsheuvel. Zoek je een brasserie, die gericht is op informele en gezellige ontmoeting met een biertje, wijntje of drankje en eenvoudig eten? Of zoek je naar een grill of bistro, waarbij het vlees eten wat centraler staat? Dan kun je dat in Kaatsheuvel makkelijk vinden. Maar je kunt er ook terecht voor tapas, pizzeria, Italiaans eten, waarbij de Zuid-Europese keuken centraal staat en waar je ook eindeloos kan kiezen uit de heerlijkste gerechten. Ook is het een mogelijkheid om de Griek eens te proberen; een echte aanrader, waar je zeker niet tekort komt als het om heerlijk bereid vlees gaat.

Heel wat anders, maar ook lekker smullen, kan je voor een frietje & snackje. Er zijn een behoorlijk aantal cafétaria’s die de moeite waard zijn om heen te gaan. Ze hebben allen hun eigen hoge kwaliteit. De meeste Kaatsheuvelnaren zien dit als take-aways, maar je kunt er vaak ook gezellig gaan zitten. Het is een uitkomst als je wat minder tijd hebt. Bijna alle horecazaken in Kaatsheuvel hebben een gezellig terras. Vaak zijn ze beschut met een parasol of luifel.

Als je met kinderen bent dat is het een aanrader om lekker pannenkoeken te gaan eten. Ook daar is veel keuze te maken uit veel verschillende pannenkoeken. Samen met een heerlijk voor- en nagerecht kan je er een heerlijke middag of avond van maken. Van huis uit is de horeca in Kaatsheuvel erg gastvrij en vriendelijk voor kinderen. Niet voor niets dat de Efteling in Kaatsheuvel is geboren en niet voor niets dat de Efteling zich ontwikkeld heeft tot een van de mooiste parken van de wereld en de onbetwiste nummer 1 van Nederland. Dan moet je kind vriendelijkheid en gastvrijheid wel in het DNA hebben. Dat merk je aan het personeel.

De Kaatsheuvelse horeca: daar moet je zijn en kom je terug

Als je nieuwsgierig bent en je laat je adviseren door de gezellige bediening in de horeca in Kaatsheuvel, dan zal je de horeca op zijn best beleven. De herinneringen aan je vorige bezoek zullen je een glimlach geven en het water loopt je wellicht weer in de mond. Kortom: redenen om weer een bezoek aan de horeca in te plannen. Reserveer jouw tafeltje of loop gewoon spontaan binnen. Tot snel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen