skip to Main Content

Schoenenwinkel Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is schoenenland. Daarom zijn er goede schoenenwinkels in Kaatshevel. Kaatsheuvel heeft een rijke historie in de schoenenbranche. Vanaf 1700 werden er al op behoorlijke schaal schoenen (met de hand) gemaakt. Later ontstond een grote schoenindustrie in Kaatsheuvel. Meer dan 400 schoenfabriekjes en duizenden thuiswerksters (plakken, lijmen) brachten de inkomsten binnen voor de gezinnetjes. Door de arbeiders waren de inkomens laag, maar velen verdiende in die tijd meer dan een goed belegde boterham. De 50-er en 60-er jaren worden ook wel ‘de gouden jaren’ genoemd. In het dorp zijn nog veel sporen te zien van de schoenfabriekjes van toen. Met name achter de huizen en in de dammetjes tussen de huizen. Het kopen van goede schoenen voor een hele leuke prijs is ook een erfenis van die tijd. De handelskanalen zijn goed en kort in de branche en dat zie je terug in de schoenenwinkels in Kaatsheuvel. Schoenen zit nog steeds in de genen van de Kaatsheuvelnaar.

Uitgebreide keus bij de schoenenwinkels in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel kun je bij een aantal modezaken ook schoenen kopen. Het assortiment is wel wat beperkter natuurlijk, maar in combinatie met een mooie jurk, broek blouse of jas, kan het toch precies in de prik zijn. Het uitgebreidere assortiment vind je in de schoenenwinkels. Voor heren, dames en natuurlijk ook voor kinderen. Specialistische schoenenzaken vind je in Kaatsheuvel, waar de keuze zo groot is dat je soms door de grote verscheidenheid van merken en modellen moeilijk kiezen kan. Maar dit is een luxeprobleem natuurlijk. Soms kan door het prijsvoordeel de keuze wat makkelijker gemaakt worden en loop je met 2 paar de deur uit. Wist je dat er heel veel mensen van verre komen om 1 of 2 keer per jaar naar Kaatsheuvel te komen om ‘hun slag’ te slaan? Dit is niet voor niets. De keuze is reuze mag gesteld worden.

Verstand van schoenen in Kaatsheuvel

Er is veel kennis van schoenen in Kaatsheuvel. Daar kun je echt je voordeel mee doen. Niet alleen word je uitstekend geholpen in de schoenenwinkel als het gaat over wat je leuk staat en wat lekker zit, maar ook kun je goed advies krijgen over de opbouw van de schoen in relatie tot hoe je je schoenen gebruiken wilt. Heb je moeilijke voeten of wil je je schoenen voor extreme omstandigheden gebruiken, dan kunnen ze je ook adviseren over het juiste model schoen en merk voor jouw voeten. In het centrum kun je ook terecht bij een schoenmaker voor nog meer loopcomfort. Er zijn veel verschillende steunzolen en accessoires te koop om het lopen comfortabel te maken, iedere dag opnieuw. Met een goed schoenenadvies uit Kaatsheuvel kom je dus verder!

Mooie prijzen voor trendy schoenen

Heel mooie en goede schoenen hoeven niet duur te zijn. De schoenenwinkels in Kaatsheuvel bewijzen dat iedere dag. Zo worden bijvoorbeeld partijen schoenen gekocht van A- en B-merken in de monstermaten. De schoenen zijn een half jaar tevoren gebruikt om de detailhandel de nieuwste producten te kunnen laten zien. Daarna komen ze als monstermodellen op de markt. Soms zit is er een klein gebruiksspoortje te zien, maar de hoge kortingen maken dat meer dan acceptabel. De laatste mode is dus via dit kanaal te koop in de maten 41-42-43 voor heren en maten 37-38 voor dames. Al in het begin van ieder seizoen zijn ze al voor je te koop. Het zijn echt heel bekende merken die de monstermaatjes via de Kaatsheuvelse schoenenwinkel aan de man of vrouw brengen.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen