skip to Main Content

Koopavond in Kaatsheuvel

Koopavond…een mooie term, maar wat betekent het? In Wikipedia wordt geschreven, dat het een avond is dat de winkels langer open zijn dan normaal. In de vorige decennia was dit ook erg belangrijk. De winkels waren op normale werkdagen en zaterdag gemiddeld tussen 9 en 17.30 uur open. En de thuissituatie? De werkende partner kwam tussen 17 en 18 uur thuis en de partner thuis kon vaak overdag ook moeilijk de boodschappen doen of gewoon lekker gaan shoppen door de week. De een werkte buitenshuis, de ander zorgde voor de kinderen. Het was dus heel fijn als er op een avond de winkels langer open zouden zijn. Dat was het dan ook. Ook de koopavond in Kaatsheuvel; van oudsher op de vrijdagavond. Inmiddels zijn met name de supermarkten alle dagen (ook op zondag) veel langer open. Vaak tot 22 uur; dus voor de food is het iedere avond koopavond in Kaatsheuvel. Koopzondagen zijn er niet echt in Kaatsheuvel. Enkele modezaken, een grote drogisterij en uiteraard de supermarkten zijn wel open.

Bekijk winkels

De Koopavond in Kaatheuvel bestaat nog steeds

Nog steeds is er een koopavond in Kaatsheuvel. En nog steeds op de vrijdagavond. De noodzaak is echter niet zo groot als vroeger meer. Met name voor de food. Bij de supermarkten kan je dagelijks van 8 tot 22 uur terecht. De andere vers speciaalzaken-die sluiten doorgaans om 18 uur.

De warenhuizen en de modezaken zijn wel open op de koopavond in Kaatsheuvel. Gezellig shoppen kan dus zeker op de vrijdagavond. De meeste zaken sluiten om 20 uur, maar zo lang er klanten binnen zijn, wordt je goed geholpen hoor!

Tip: kijk even op deze website bij de zaak die je graag wilt bezoeken tijdens de koopavond in Kaatsheuvel. Dan weet je snel waar je aan toe bent.

Tot snel bij de koopavond in Kaatsheuvel.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen