skip to Main Content

Steakhouse Kaatsheuvel

Voor de echte liefhebbers ga je naar een steakhouse in Kaatsheuvel. Er is al veel andere horeca en natuurlijk ook de bistro, waar je een heerlijke steak of biefstuk kunt bestellen, maar er zijn ook enkele gespecialiseerde steakhouses in Kaatsheuvel. Zowel aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen als richting Kaatsheuvel, maar ook in Kaatsheuvel kun je naar een goed steakhouse. In combinatie met een activiteit die je doet of gewoon omdat je wat te vieren hebt, of jezelf met je vrienden of familie wilt verwennen… het is altijd gezellig en heerlijk om aan een tafeltje te zitten in een steakhouse in Kaatsheuvel.

Het is toch weer anders dan de andere restaurants. Een steakhouse is gespecialiseerd om steaks – of biefstuk – op verschillende manieren te bereiden.

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Het Steakhouse in Kaatsheuvel heeft veel te bieden

Steak of beefsteak of biefstuk zijn de algemene benamingen. In het steakhouse in Kaatsheuvel kun je terecht voor zo veel verschillende steaks. Je kan voor de ossenhaas gaan, wat het meest malse stuk vlees van een rund is, maar die weer verdeeld kan worden in verschillende andere biefstukken. Chateaubriand is het dikste deel van de ossenhaas, de tournedos het middelste deel en wordt vaak ‘biefstuk van de haas’ genoemd.

Als je van een randje vet houdt, ga dan voor een entrecote. Heerlijk voor een typische smaak en je hoeft het niet op te eten. Een ribeye is het uiteinde van de ossenhaas. Er zit wat vet in het midden en kan supermals zijn. Als je er een stuk bot bij neemt, wordt het ook wel ‘côte de boeuf’ genoemd.

Tot slot heeft het steakhouse in Kaatsheuvel ook de meer bekende steaks op haar menukaart staan. Denk dan aan een heerlijk kogelbiefstukje. Lekker van smaak en wat minder prijzig. Vraag jij je nog af wat een ‘Duitse biefstuk’ is? Eigenlijk hoort dat helemaal geen biefstuk te heten. Het is meer een gehakt, omdat het gemalen vlees is…misschien wel van biefstuk of stukjes afval… Is toch anders.

Steakhouse in Kaatsheuvel maakt er wat bijzonders van

De steakhouses in Kaatsheuvel zijn allemaal echt verschillend. De entourages zijn perfect, maar ze zijn qua interieur niet vergelijkbaar. Een van de steakhouses ligt op het terrein van een vakantiepark en is opengesteld voor zowel de gasten van het park als voor inwoners van Kaatsheuvel en omgeving als voor andere toeristen.

De andere steakhouses liggen dichter bij Kaatsheuvel, zijn wat kleinschaliger en absoluut de moeite van het bezoek waard. Deze hebben ook weer andere specialiteiten, zoals tapas en nog meer gerechten. Je zou zelfs het stempel ‘All you can eat’ kunnen geven aan een van deze steakhouses in Kaatsheuvel.

Als je als toerist vragen hebt over de omgeving, dan weet de lokale bediening je vaak te helpen met goede tips, die je de volgende dag weer kunt gebruiken. Ben je langer in Kaatsheuvel? Dan is er veel keuze voor jou om heerlijk te lunchen of te gaan eten. Er is goede horeca, of je nu voor Italiaans, een pizzeria, een Griek, pannenkoeken of een mooie friettent gaat; het is er allemaal. Geniet in Kaatsheuvel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen