skip to Main Content

Pizzeria Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een pizzeria in Kaatsheuvel? Die heb je snel gevonden hoor! Pizza’s kun je op verschillende plaatsen in Kaatsheuvel bestellen. Zowel om af te halen, als te bezorgen als om op locatie heerlijk van te genieten. Pizza’s zijn heerlijk en er is veel variatie in! Niet voor niets dat de pizza in de top 10 staat van de meest gegeten gerechten ter wereld. De bereiding ging vroeger in stenen ovens die met hout gestookt werden. Dit gebeurt nog wel, maar inmiddels zijn er ook moderne ovens. Beiden hebben zo hun voordelen. Op hout gestookte ovens laten een ietwat rokerige smaak achter in de pizza. Er is veel vakmanschap voor nodig om de pizza goed in zo’n oven te bereiden. Een moderne oven, die bij sommige pizza-ketens wordt gebruikt zijn op gas of elektrisch. Geur en smaakloos, maar het is wel eenvoudiger om de pizza te bakken. Het is gemakkelijker om een constante kwaliteit en smaak te bereiken.

GuestHouse Hotel

Gasthuisstraat 118
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Mevlana Pizza & Döner

Poolsestraat 8A
Meer info

Domino’s

Anton Pieckplein 117b
Meer info

Heel veel variatie in de pizzeria van Kaatsheuvel

Er zijn heel veel soorten pizza’s. Zowel in enkele eethuizen als in de pizzeria in Kaatsheuvel is de keuze enorm groot. Te beginnen bij de bodem van de pizza. Vaak kun je kiezen uit een Amerikaanse of Italiaanse bodem. De Amerikaanse bodem is veel dikker en zachter. De Amerikaanse pizza krult aan de randen ook veel meer omhoog. Vaak is die rand nog gevuld met kaas. Het formaat kan ook nog anders zijn; ze kunnen heel erg groot zijn, op een vrachtwagenband lijkende, zo zegt men wel eens. Je kunt vaak ook Turkse pizza’s bestellen. De ‘bodem’ is vaak wat broodachtig en je kunt de pizza oprollen. Vaak zijn het pittiger ingrediënten.

De tweede stap is hoe je jouw pizza ‘opgemaakt’ wilt hebben. De variatie is enorm, bijna oneindig groot als het gaat over het ‘beleg’ van jouw heerlijke pizza gaat. Ga je voor vis, vlees, fruit, groente? Wil je hem pittig of juist fris en fruitig? Of van alles wat? Kun je niet kiezen en ga je voor twee halve pizza’s? Er zijn zo veel soorten en samenstellingen, dat je wel 365 dagen per jaar pizza eten kan, zonder 2x exact hetzelfde te hebben gegeten.

Ook andere gerechten mogelijk bij de pizzeria in Kaatsheuvel

Bij de eethuizen en pizzeria’s in Kaatsheuvel heb je de keuze. Niet altijd makkelijk om te kiezen, als je naar de menukaarten kijkt. Het is allemaal even lekker! Behalve pizza’s hebben de pizzeria’s in Kaatsheuvel ook nog andere gerechten. Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Allemaal even bijzonder. Het is ook trendy om bij een eethuis of pizzeria in Kaatsheuvel heerlijk te lunchen. Het is wat anders dan in een restaurant of lunchroom, maar heel gezellig en goed.

Dit móet je weten van pizza’s

De pizza bestaat eigenlijk al duizenden jaren in het Middellandse Zee – gebied. Er werden ronde broden gebakken en die dienden meteen als borden. Men kon natuurlijk volop variëren met het voedsel dat op het ‘bordje’ lag en uiteindelijk aten de mensen het bord ook nog op. Rond 1700 ontstond de naam ‘pizza’ in Napels. De pizza Margeritha is daar ook ontstaan. Deze is waarschijnlijk de bekendste en de meest populaire pizza ter wereld. Het verhaal gaat dat Koning Umberto I en zijn vrouw Margherita in Napels een pizzabakker bevalen om in de koninklijke ovens Napolitaanse pizza’s klaar te maken voor de hele hofhouding. De vrouw van de pizzabakker wilde de pizza mooier maken en in de kleuren van de Italiaanse vlag. Ze belegde de pizza met basilicum, mozzarella en groene, witte en rode tomaten; een fleurig geheel. De Koningin vond het prachtig en lekker en vervolgens werd dit ‘nieuwe recept’ naar de Koningin genoemd.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen