skip to Main Content

Bistro Kaatsheuvel

Het klinkt altijd gezellig om tegen jezelf, je vrienden of familie te zeggen: “Kom, we gaan lekker naar een Bistro in Kaatsheuvel’. Behalve dat het goed klinkt, is het een goed idee. Een bistro – ook wel ‘bistrot’ genoemd- is een horecagelegenheid die een beetje tussen een café en een restaurant in zit. In België en in andere landen wordt zo’n gelegenheid ook wel een ‘taverne’ genoemd. In Nederland ook wel een ‘eetcafé’ of ‘petit restaurant’. Vaak doet een bistro ook wat Frans aan; het woord ‘bistro’ is ook van oorsprong Frans.

Bij de bistro staat gezelligheid centraal, de sfeer is wat intiemer dan een gemiddeld restaurant en – ook belangrijk- hetgeen op de menukaart staat is overheerlijk. Het is gangbaar bij een bistro om eerst even een drankje te nemen, voordat je aan de maaltijd begint. Maar…dat moet niet, dat mag! Even naar de bistro is ook gezellig om je werkweek af te sluiten. Lekker informeel, lekker en gemakkelijk.

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Chez Pierre

Peperstraat 14B
Meer info

Bistro de Leckernij

Gasthuisstraat 5
Meer info

Wat is het gezellig bij de Bistro in Kaatsheuvel

Dat hoor je maar al te vaak. Van mensen die daarna een filmpje in het theater gaan zien of van gasten die in Kaatsheuvel overnachten voor vakantie of werk. Van wandelaars die een wandeling in Huis ter Heide of in de Loonse en Drunense Duinen maakten of na een mooie fietsroute gezellig naar de bistro gingen.

In hartje Kaatsheuvel is behoorlijk wat horeca en kan je leuk en lekker dineren. Dus ook bij de karakteristieke bistro in Kaatsheuvel. Verschillende menu’s worden aangeboden voor een hele leuke prijs; de recensies zijn heel goed hoor! Daar is de Kaatsheuvelse inwoner best trots op.

Je kunt er zowel binnen als buiten heel gezellig zitten. Buiten zie je van alles bewegen en binnen vind je dat typische bistro-sfeertje. Bij de bistro kun je prima terecht met grote gezelschappen en met z’n tweetjes. Ook voor kinderen weten ze het prima naar hun zin te maken. Er staan speciale kindergerechten op de kaart.

Zowel voor vleeseters als viseters als voor vegetariërs is er voldoende keuze. De bistro in Kaatsheuvel heeft geen héél uitgebreide kaart maar de kaart is meer dan groot genoeg om jouw goede keus te maken. Mocht je niet kunnen kiezen, geen probleem hoor, je mag volgende keer terug komen bij de bistro in Kaatsheuvel….

De bistro in Kaatsheuvel heeft een bijzondere plek

De bistro is bijzonder te noemen om verschillende redenen. De lokale eigenaar en kok is een vakman pur-sang en ook het overige personeel komt doorgaans uit Kaatsheuvel. Ze willen er voor jou en je gezelschap een feestje van maken.

De bistro ligt in het centrum van Kaatsheuvel, dus heel goed te combineren met winkelen of naar het theater of evenementen gaan of andere zaken in het centrum; hoe makkelijk kan het zijn! In de directe omgeving van de bistro zijn ook voldoende gratis parkeerplaatsen. Het pandje waarin de bistro in Kaatsheuvel zit heeft ook een lange historie en dat is nog steeds te zien. Het ziet er aan de buitenkant al heel knus en gezellig uit. Bij mooi weer kun je er heerlijk op het terras zitten en van je af kijken. Je ziet er véél beweging. Als je binnenkomt, dan zal de intimiteit en knusheid van deze mooie bistro je meteen inpakken. Tot snel in de bistro van Kaatsheuvel. Smakelijk alvast!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen