skip to Main Content

Grill Kaatsheuvel

Wat is er mooier dan tijdens een verblijf in Kaatsheuvel, na een wandeling in Huis ter Heide of in de Loonse en Drunense duinen of na een mooie fietsroute je te laten verwennen bij de grill in Kaatsheuvel. Dat geldt natuurlijk ook voor de inwoners van Kaatsheuvel en omstreken. Het is voor veel mensen toch even de ‘kers op de taart’ als je een goede horecagelegenheid kunt vinden, waar je graag morgen terug wilt komen. Zoek jij een grill in Kaatsheuvel? Dan kun je prima terecht bij onze diverse horeca. Zowel dicht bij de Loonse en Drunense duinen als een steenworp verderop in het hartje van Kaatsheuvel.

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

Mooie grillrestaurants in Kaatsheuvel

Als je een rondje Loonse en Drunense duinen fietst, kom je horeca tegen. Op een aantal plekken; je hoeft nooit langer dan een half uurtje te fietsen om een terrasje en een mooie uitspanning te vinden. Iedere gelegenheid heeft zo haar eigen karakter. In de Kaatsheuvelse grillrestaurants is het top. Ze zijn te vinden in het centrum en tussen Kaatsheuvel en de Loonse en Drunense duinen in. Hoe handig kan het zijn. Mocht je wandelen in het landgoed Huis ter Heide dan kun je naar het kleinste dorp (550 inwoners) van gemeente Loon op Zand gaan en dat is De Moer. Daar heb je een goed terras en mooie horecagelegenheid. Als je je route goed plant, dan kom je dus altijd wel een mooi grillrestaurant in Kaatsheuvel tegen.

Waarom zou je naar een echt grillrestaurant in Kaatsheuvel gaan?

Sowieso de locaties natuurlijk. Als je er voor kiest zit je in een bosrijke omgeving en het kan zelfs tegen de duinen aan. Enkele van de grillrestaurants in Kaatsheuvel zijn zelfs trouwlocaties en dat is niet voor niets. Als je kinderen in je gezelschap hebt, dan kan is het voor hen extra leuk, want er zijn speeltuinen bij sommige grillrestaurants dichtbij de Drunense duinen. De ene speeltuin is wat groter dan de andere, maar voor kinderen zijn ze allemaal heel leuk. Zelfs een hele leuke, grote en overdekte speeltuin, waterspeeltuin en enkele zwembaden zijn te vinden bij de campings die aan of in het natuurgebied liggen.

Je kunt natuurlijk ook naar een grillrestaurant in Kaatsheuvel gaan omdat je van grillgerechten houdt. Vaak is het zo dat als je van barbecue houdt, je ook vaak liefhebber van bent. In de grillrestaurants in Kaatsheuvel is een grote variatie in grillgerechten. Zowel voor-, hoofd-, tussen- als nagerechten kunnen gegrild zijn.

Kenmerkend van grillen is dat er minder vet gebruikt wordt. Het overtollige vet loopt tussen de ribbetjes van de grillpan weg. Daarnaast wordt hetgeen je wilt grillen meteen dichtgeschroeid, waardoor er weinig vocht, vitamines en mineralen verloren gaan. Wél zo gezond! Er is ook geen direct contact tussen de vlam van de hittebron, zoals dat bij een barbecue wel het geval kan zijn. Dus minder kans op ‘schroeiplekken’ op je groente, vis of vlees.

Bij gegrild vlees of vis worden doorgaans minder sausjes gebruikt, omdat de smaak beter bewaard blijft. Zo proef je eigenlijk beter wat je hebt besteld. Het blijft natuurlijk een kunst om echt goed te grillen. Aan de ene kant wil je snel je gerecht dichtschroeien met hoge temperaturen van je grillplaat of grillpan en aan de andere kant licht aanbranden op de loer. Het vlees of de vis moet ook goed garen en daar moet je echt verstand van hebben. Gelukkig kan je in de horeca en grillrestaurant in Kaatsheuvel verzekerd zijn van ambachtelijk vakmanschap als het om het bereiden van jouw maaltijd of lunch gaat. Geniet er van!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen