skip to Main Content

Naar de Bioscoop in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een creatief, sociaal en levendig dorp en dat merk je als je er woont en je wilt zelf ook wat ondernemen. De vrijwilligers zijn die zich inzetten om van Kaatsheuvel een leuk Brabants dorp te maken het verschil. Voor kinderen is het in Kaatsheuvel goed opgroeien met al de sportmogelijkheden, evenementen en mooie natuur in de omgeving. Zou ieder kind niet willen wonen in Kaatsheuvel met de Efteling binnen haar grenzen en leuke speeltuinen in de wijken? Een bioscoop zoals vroeger heeft Kaatsheuvel helaas niet meer. Verhalen van de kleurrijke Jan Smit, die aan het vroegere Marktplein, begin Peperstraat zijn befaamde bioscoop met een groet en kleine zaal exploiteerde, behoren tot het verleden. De verhalen worden nog levendig verteld, maar het is niet meer. Toch kun je nog steeds naar de bioscoop in Kaatsheuvel.

Het theater in Het Klavier functioneert prima als bioscoop in Kaatsheuvel

In 2015 is gemeenschapshuis Het Klavier in gebruik genomen. In het multifunctionele gebouw zetelt het College van B&W, vind je een mooie bibliotheek, is een fraaie brasserie Bij Anton gevestigd en er is een heel mooi middelgroot theater met 200 opschuifbare luxe stoelen, alwaar jaarrond een mooi programma wordt gepresenteerd. Een van de programmaonderdelen is het filmprogramma, dat door vrijwilligers wordt georganiseerd. De theaterzaal wordt dan eenvoudig omgetoverd tot DE bioscoop van Kaatsheuvel.

De filmvoorstellingen in de bioscoop van Kaatsheuvel lonen meer dan de moeite

In alle bescheidenheid kunnen we het filmprogramma van de bioscoop in Kaatsheuvel natuurlijk niet vergelijken met de grote bioscopen in Den Bosch of Tilburg, maar als je er van houdt om eens gezellig naar de bios te gaan, een kop koffie tevoren wilt drinken en een glaasje daarna, dan is het zeer de moeite waard om jouw filmpje te kiezen in Het Klavier. Het aanbod van films wordt steeds groter en de inrichting kan met alle moderne faciliteiten helemaal aangepast worden aan de eisen die een moderne bioscoop nu eenmaal met zich meebrengt. Zowel voor het beeld als voor het geluid.

Gezellig borrelen of etentje en dan naar de bioscoop in Kaatsheuvel? Ja gezellig!

Wat is er meer dan gezellig en heerlijk dan eerst heerlijk te gaan eten en drinken in een van onze restaurants of op een (verwarmd) terras en daarna lekker een filmpje te pikken? Niets toch? In Kaatsheuvel is dat eenvoudig. Een lekker compact dorp, waar het parkeren nog gratis is en alles op loopafstand. We zien je graag in het centrum van Kaatsheuvel om te genieten van het lekkers en het moois en om elkaar te ontmoeten. Tot snel!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen