skip to Main Content

Shoppen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is niet zo groot. Bijna 17.000 inwoners. Het centrum van Kaatsheuvel is niet zo groot. Eigenlijk maar twee straten met ook nog een overdekt winkelcentrum. Heel compact dus en met de auto kun je zowat tot aan de voordeur rijden. Daarom is het heel handig shoppen in Kaatsheuvel. Het aanbod is heel breed en de service is er vriendelijk en goed. Je kunt overal terecht om je te oriënteren, om te kopen natuurlijk en voor de service. Als je hier op vakantie of voor een weekendje bent, is het gewoon leuk om even te gaan shoppen in Kaatsheuvel.

Je kunt naar het terras, naar het theater en je kunt shoppen in Kaatsheuvel

De combinatie is zo leuk aan dit kleine Brabantse dorp. Er is leuke horeca, op het Anton Pieckplein staat Het Klavier met een heus theater en een hele gezellige brasserie onder één dak. Het is allemaal dicht bij elkaar. Enkele honderden meters, meer niet. Je loopt zo van het Anton Pieckplein de Peperstraat en de Hoofdstraat in en je kunt meteen gaan shoppen in Kaatsheuvel. Een ijsje eten onderweg? Even naar de bakker en de slager of zelfs naar de supermarkt; het is allemaal dicht bij elkaar. Rondom het centrum zijn ook veel parkeerplaatsen en dat is erg handig natuurlijk. De gastvrijheid tijdens jouw shoppen in Kaatsheuvel wordt onderschreven door het parkeertarief, want dat is € 0,00 . Je moet wel even op de blauwe zone letten. In de Peperstraat en Hoofdstraat zelf mag je maximaal 1 uur parkeren. Bij de grote parkeerplaatsen bij de supermarkten, die 50 tot 75 meter achter deze straten liggen, mag je zo lang parkeren als je wilt. Ook gratis hoor!

Shoppen in Kaatsheuvel: snel, efficiënt en geslaagd!

De veelzijdigheid om te shoppen in Kaatsheuvel is opvallend. Je kunt er terecht voor je computer, witgoed, telefoon en je kunt naar de bloemist, een fiets kopen, de bouwmarkt, de nagelstudio, kapper, slijterij of je gaat voor modern sanitair. Ook de keukenboulevard is nog geen kilometer verwijderd van centrum Kaatsheuvel. Als je in de vakantiesfeer bent of je bent zelfs op vakantie, dan denk je misschien aan barbecueën. Ook daar is een speciaalzaak voor in Kaatsheuvel!

Ben je klaar met shoppen in Kaatsheuvel, dan wordt het tijd om je nog verder te ontspannen toch? Lekker naar huis om heerlijk te koken met de verse groente en heerlijk vlees uit Kaatsheuvel, of doe je gemakkelijk? Even naar de afhaal, de pizzeria of friet & snackbar?
Of doe je het wat luxer? Lekker naar de bistro of steakhous & grill?
Zo maak je van een gewone dag toch nog een speciale dag.

Shoppen in Kaatsheuvel in combinatie met genieten van de omgeving

Ben je toerist of vreemd in Kaatsheuvel? Loop dan even binnen bij het Toeristisch Informatiepunt in Kaatsheuvel, alwaar je alle info kunt krijgen over Kaatsheuvel en de omgeving. Huur een fiets of ga heerlijke wandelen in de Loonse en Drunense Duinen of landgoed Huis ter Heide. Hele bijzondere gebieden in ons eigen Kaatsheuvel, Brabant en Nederland. Op die manier kan als het ware shoppen in de natuur rondom Kaatsheuvel. Heel bijzonder. Dit red je natuurlijk nooit in één dag, vandaar dat veel mensen overnachten in Kaatsheuvel. Een aanrader!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen