skip to Main Content

Pannenkoeken Kaatsheuvel

Wie lust dit niet en wie wil geen pannenkoeken eten in Kaatsheuvel. Iedereen toch? In Kaatsheuvel vind je in een aantal horecagelegenheden pannenkoeken op de kaart. Daarnaast heb je enkele restaurants die er een specialiteit van maken. Ze hebben een groot aanbod aan heerlijke Kaatsheuvelse pannenkoeken. Enkele restaurants vind je dicht bij de Loonse en Drunense duinen en anderen wat verder weg of in Kaatsheuvel; een steenworp verderop dus.

Het Wapen van Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
Meer info

Jouw bedrijf hier?

Neem contact met ons op!
Meer info

De mooiste pannenkoekenrestaurants in Kaatsheuvel

Zeker weten dat je de kinderen er mee kunt verrassen. ‘Wie wil er pannenkoeken?’ De hele kinderschare of meute zal roepen: ‘Jaaaaahhhhh!!, ik, ik, ik’. Dus voor een kinderfeestje, samen met je kind, kinderen of kleinkinderen: het is altijd feest voor kinderen om een lekkere pannenkoek in Kaatsheuvel te gaan eten. En wees nou eerlijk: als de kinderen het leuk hebben, dan is het voor jou ook feest, toch? Zoek daarom naar een pannenkoekenrestaurant in Kaatsheuvel die past in jouw dagprogramma, dan weet je zeker dat de dag helemaal geweldig wordt. Op sommige plekken kun je het combineren met een (overdekte) speeltuin, zodat ze echt honger of nog lekkerdere trek hebben in de feestmaaltijd. De grootste speeltuin is in De Efteling en daar is ook een heel mooi Kaatsheuvels pannenkoekenrestaurant.

Nog een tip: in enkele pannenkoekenrestaurants in Kaatsheuvel heb je voor kinderen wat kleinere porties. Soms vindt de gastheer het ook prima als je een bordje bij vraagt. Nóg een tip: pannenkoeken delen is ook erg leuk. Zo proef je van alles wat. Lekker hoor!

Pannenkoeken in Kaatsheuvel, gevarieerd en lekker

Even los van pannenkoeken met elkaar delen, is er ook veel variatie in pannenkoeken. De ene pannenkoek is de andere niet en de koks weten dat heel goed. Jij misschien nog niet. Je kan dus best vaker pannenkoeken gaan eten in Kaatsheuvel dan dat je misschien in eerste instantie zou zeggen. Net als met pizza’s is er heel veel variatie in pannenkoekenwereld van Kaatsheuvel.

Er zijn pannenkoeken met vis bijvoorbeeld. Tonijn, paprika en kaas op de pannenkoek is niet ongebruikelijk. Maar lekkere pannenkoeken met ijs of met zoet is het meest populair. Appel, banaan, ananas, rozijnen… dit is vrij standaard en met poedersuiker er op zijn die pannenkoeken heerlijk. Maar het kan ook met vlees. Op de pannenkoekenkaart in Kaatsheuvel zie je ook spek, salami en ham als populaire ingrediënten. Dat weer gecombineerd met bijvoorbeeld champignons, ui, tomaat.

Als toetje wordt een pannenkoek in Kaatsheuvel ook wel geserveerd. Heel lekker met warme kersen en vanille-ijs. Als je dit zo leest zal je het water zeker in de mond lopen. Dus als je ergens gaat eten en/of drinken voor lunch of diner, kijk eens of pannenkoeken op de menukaart staan en probeer het eens. Eet smakelijk!

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen