skip to Main Content

Bierfestival op z’n Brabants op 15 juni 2024

Voor de tweede keer en nu met 7 ‘nieuwe’ brouwerijen wordt in een super leuke en nostalgische omgeving het Bierfestival op z’n  Brabants gehouden. Vorig jaar was het in ‘no time’ volledig uitverkocht en was het supergezellig en heel lekker op een heerlijk zomerse dag. Dit evenementen bij molen De Eendracht aan de Zuidhollandsedijk in Kaatsheuvel past heel goed bij ons levendige dorp. Er is heel vaak wat te doen en dit Bourgondische evenement past daar uitstekend bij. Het is ook super dat het weer jonge organisatoren zijn, die dit zo succesvol organiseren en jong en oud weten te entertainen. Je treft hier veel lokale gasten, maar zeker ook uit de verdere Brabantse regio. Toeristen die op 15 juni in Kaatsheuvel zijn, zijn welkom, maar ze moeten wel ruim van tevoren een toegangsbewijs kopen. Ook nu zal het weer snel uitverkocht zijn.

Als je van wat verder weg komt en dit mee wil maken, combineer het dan met een bezoek aan de Efteling, een heerlijk wandeldagje of fietstocht in de Loonse en Drunense duinen of Huis ter Heide en laat je heerlijk verwennen door te overnachten in een van onze hotels of B&B’s vakantieparken of campings. Bekijk daarom het programma van dit jaar eens.

Voor het Bierfestival Op z’n Brabants moet je wel een kaartje kopen!

Naar verwachting zullen er ca. 12 Bierbrouwerijen uit de regio zijn. Allemaal met een aantal speciaalbieren. Daarnaast is er gezellige ‘lichte en luchtige’ livemuziek.  Gezien het beperkt aantal kaarten, is het verstandig om deze ruim vooraf te bestellen. Dit kan via de website van het Bierfestival Op z’n Brabants in Kaatsheuvel. De capaciteit is wel uitgebreid van 750 naar 1000 bezoekers. 

Entree en Proefglas voor jezelf

Het festivalterrein van Op z’n Brabants is op 15 juni vanaf 14.00 uur geopend. Bezoekers kopen bij binnenkomst of in de voorverkoop een entreeticket en krijgen hiervoor een proefglas, waarmee – tegen inlevering van een consumptiemunt – bier geproefd kan worden bij de aanwezige brouwerijen. Na afloop mag dit glas als ‘aandenken’ mee naar huis. De online voorverkoop is inmiddels gestart.  Het proefglas – dat mag je mee naar huisnemen- koop je voor € 8,50 en een consumptiemunt € 3.-. Dat kan je inleveren bij de brouwerijen om te proeven. De gezelligheid is uiteraard INCLUSIEF! 

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen