skip to Main Content

Food truck festival Kaatsheuvel

Er is heel vaak wat te doen en dat komt niet in de laatste plaats doordat er heel veel vrijwilligers zijn die zich inzetten om van Kaatsheuvel een leuk Brabants dorp te maken, waar je je kan vermaken en waar je elkaar kan ontmoeten. Zo krijgen we in Kaatsheuvel een levendig dorp, waar de inwoners heel erg trots op zijn.

Zo wordt in het centrum door de ondernemers ook jaarlijks een driedaags foodtruckfestival in Kaatsheuvel georganiseerd en dat trekt veel bezoekers. Dit evenement wordt eind augustus – begin september georganiseerd op het Anton Pieckplein. Het heet daarom ook: ‘Pieckplein Foodtruckfestijn’. De eerste editie was in het jaar 2016.

Het foodtruckfestival in Kaatsheuvel is gezellig en compact

Gezellig hoeft niet altijd groot te zijn. Het Anton Pieckplein is meer dan groot genoeg om er een gezellig event neer te zetten en dat blijkt met het foodtruckfestival in Kaatsheuvel dat met tussen 8 en 15 foodtrucks en een leuke overkapping een prima maat is om het heel gezellig te maken. Het is overzichtelijk en wees nou eerlijk: meer dan 2-3 gerechten samen met een biertje, wijntje of frisje is toch meer dan genoeg? De overkapping zorgt voor wat beschutting en sfeer en de muziek doet de rest. Het zijn hele leuke dagen tijdens het foodtruckfestival in Kaatsheuvel, waar vooral ook de ontmoeting tussen de lokale bevolking en bezoekers centraal staat.

Het Kaatsheuvelse foodtruckfestival is genieten

Het is smullen van de heerlijke gerechten die het foodtruckfestival in Kaatsheuvel te bieden heeft. Alle delen van de wereld zijn qua aanbod wel vertegenwoordigd. Aziatische gerechten, Europeese, Amerikaanse en Afrikaanse… het is er allemaal. Maar ook een pannenkoekje, wafel, Duitse worst of broodje ‘pulled pork of – chicken’. En ja… het frietkot staat er doorgaans ook tussen voor de echte ‘Belgian-lovers’…!

De keuze is dus reuze en ook al zijn er ‘maar’ 8 tot 15 foodtrucks; in drie dagen krijgt niemand het voor elkaar om alles wat wordt aangeboden en lekker vindt te proeven. Ook is het heerlijk om als dessert iets lekkers te nemen. Er worden volop fruit- en ijs-nagerechten aangeboden. We zien je graag met je gezin, partner of vrienden op het foodtruckfestival in Kaatsheuvel; verwen jezelf en die je liefhebt, ontmoet elkaar en geniet!

Als je uit de regio komt of als je als toerist in Kaatsheuvel bent mag je genieten en ontspannen van hetgeen Kaatsheuvel nog meer te bieden heeft. Het foodtruckfestival Pieckplein Foodtruckfestijn in Kaatsheuvel is dus een absolute aanrader.

Als je van wat verder weg komt, combineer het dus met een bezoek aan de Efteling, een heerlijk wandeldagje of fietstocht in de Loonse en Drunense duinen of Huis ter Heide laat je heerlijk verwennen door te  overnachten in een van onze hotels of B&B’s of vakantieparken of campings.

  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen
  • Alles wissen